Aki tud weblapot készíteni, az hogy tanulta meg a html-t (esetleg php és társai)?
Figyelt kérdés
Nem praktikák érdekelnek,hanem h mi késztette arra h megtanulja a weblapkészítést. Gondolok arra h pl iskolában,hobbiként,valami szándékért,rokontól,unatkozásképp stb.2011. júl. 12. 16:32
3/14 A kérdező kommentje:
És milyen iskola? Gimnázium vagy szakiskola?:)
2011. júl. 12. 16:40
4/14 anonim válasza:
Vagy elkezdte használni a mérhetetlenül egyszerű, egyben hatékony keresőmotort, a Google-t, melynek segítségével rálelt kb. 5.000.000 leírásra, tutorialra, satöbbire.
5/14 anonim válasza:
A HTML-t magamtól, könyvekből, netről. Aztán később főiskolán a php-t, javascriptet, ajaxot.
7/14 VODKA0710 válasza:
Én itthon mindent (HTML, CSS, PHP, MySQL). Úgy kezdtem, hogy régen még mikor Jedi Academy-val játszottam, volt egy klánunk, aminek kellett egy weboldal. Én meg csináltam. Aztán jobban megtetszett, mint a játék.
8/14 anonim válasza:
Nekem megtetszett a suliban (nem annak az évnek volt az anyaga) és megmutatták nagyon az alapokat és utána megtetszett és fojtattam magamtól
rákerestem kódokra meg videókat nézegettem
(de télleg az alapok voltak pl: 1-2 színkód táblázat készítés képbeillesztés és lista készítés kb ennyi)
9/14 anonim válasza:
ha segíthetek akkor küldj e-mailt
10/14 anonim válasza:
Én itthon tanultam meg úgy, hogy az egyik haverom írt egy weboldalt... Ami kb így nézett ki:
<html>
<head>
<title>valami</title>
</head>
<body>
<p>szöveg</p>
</body>
</html>
Ezzel nagyzolt, hogy ő tud weboldalt készíteni. 3 napra rá, megnéztem cyrex összes videóját és már kb 50x többet tudtam mint ő:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!