Szerintetek milyen az oldal?
Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék róla, vagy annak is örülnék ha ajánlotok dolgokat, hogy még mi legyen fent. Válaszokat előre is köszi :D
az oldal: [link]
(pár napja kezdtem el:) )
2011. júl. 10. 16:39
1/9 anonim válasza:
Jó a dizájn, de sosem lesz nézettsége, annyi ilyen kis blog van már, és a legtöbben már 10 egyedi látogatónak örülnek.
De ha unatkozol akkor nyugodtan csináld tovább
2/9 anonim válasza:
Az oldal jó. Adnék egy tippet:
csináld meg ugyanezt az oldalt mindennel együtt egy
rammstein.blogolj.net címmel. Az segít hogy könnyebben megtudják miről szól az egész :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) és már orvosoltam ezt a hibát a mai napom :D szóval, most már megtalálható az oldal a rammstein.blogolj.net-en :D
2011. júl. 10. 23:25
4/9 anonim válasza:
Jó a dizi :D folytasd csak, szerintem mondjuk néhány képet rakhatnál h mondjuk nemtom miről szól ,de arról, de ha rólad szól, akk mondjuk képeket, h holvoltál meg ilyenek xP :))
5/9 anonim válasza:
Jó a dizi
keves az agyi
ostobacskai vagyi
6/9 anonim válasza:
Nem tetszik, több szín kéne bele
8/9 A kérdező kommentje:
Nem töröltem, írtam a hozzászólásokban, hogy az oldal [link] folytatódik.
2011. júl. 25. 07:14
9/9 anonim válasza:
Ja ne haragudj :) Ennyit a női észről :D Amúgy sokkal jobb lett mint a régi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!