Szerinted milyen ez az oldal?
Figyelt kérdés
szép, ronda, igényes...szerinted milyen?
csak mert én is szeretnék egy oldalt és hogy az alapját nem tudom eldönteni, eddig ennek az oldalnak lenne az alapja.
2011. aug. 11. 19:49
2/9 A kérdező kommentje:
nem arra gondolok hogy gportál, mlap stb...
hanem a kinézetre, tartalomra, stílus ilyenekre
2011. aug. 11. 19:54
3/9 anonim válasza:
Egy gportaloshoz képest viszonylag tűrhetően van összerakva, de nekem a színek nem igazán tetszenek. 5 perc olvasás után szerintem kisül az ember retinája tőle. Plusz jobb oldalt az a hatalmas üresség még nagyon szúrja a szememet.
5/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló csak a témája miatt??
és akkor mit szóltok ehhez a bloghoz:
elvileg az oldal szerkesztőjéé
2011. aug. 11. 22:14
6/9 vagyokakilehetek válasza:
ugye nem gondolod hogy végignézeted velünk az összes focstalicska bligiblogi baromságot amit 10 éves míszpicsäk csinálnak??
7/9 A kérdező kommentje:
kérlek, kifejtenéd hogy érted??
2011. aug. 17. 16:46
8/9 vagyokakilehetek válasza:
nem. ennél többet ez a téma nem ér meg...
9/9 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy miért ilyen bunkó mindenki! Nem látjátok, hogy ez egy 10-12 éves naiv kiscsaj??? Ahelyett, hogy segítenétek neki, hogyan tanuljon meg ennél jóval jobb oldalt létrehozni, csak szidalmazzátok!!! Ebből nem fog tanulni semmit, sőt még foglalja is az internet lehetőségeit! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!