Hogyan tudnám aktívá tenni a blogomat?
Van egy blogom, de nem nagyon aktív. Nincsenek olvasóim!
Ez a blogom:
A hírekkel foglakozik.
Hogyan tudnám gyorsan aktívá tenni, pézes hírdetésekre nincsen keretem, mert ez csak egy hobbi lenne.
Pontosítsunk: mozihírekkel foglalkozol, és nem túl színvonalasan.
Ha esetleg normális, igényes kritikai blogot vezetnél (ha már filmek), talán lenne esélyed, de így nem fűznék hozzá sok reményt.
Nagyon összetett dolog, hogy egy honlap (blog) látogatott legyen.
A design és tartalom legyen színvonalas.
A honlap legyen valid.
Dinamikus honlap esetén a honlap legyen megfelelően programozva.
Keresőoptimalizálni kell az oldalt.
Keresőbarát felépítés és tartalom.
Megfelelő mértékű Internetes reklámkampány.
Egy honlap hiába van megfelelően keresőoptimalizálva, ha a közölt tartalom a kutyát sem érdekli.
Például vegyük a te blogodat. Rengeteg ennél sokkal színvonalasabb filmekkel foglalkozó oldalt találni és a legsikeresebbek mögött óriási reklámkampány és fejlesztői gárda áll:
Tapasztalatból mondom, hogy hiába van keresőoptimalizálva egy oldal, ha a kutyát nem érdekli a tartalma.
Készítettem olyan honlapot megrendelésre, aminek rengeteg látogatója van nap, mint nap, de visszatérő látogatója alig, mivel olyan témával foglalkozik, ami alig érdekel valakit, pedig a honlap több a megrendelő számára fontosnak ítélt keresőszóra nagyon jó helyen szerepel a keresőkben.
Még valamit elfelejtettem.
A színvonal nem ott kezdődik, hogy összegányolsz valamit egy blogszerkesztővel. Ez eleve bukott dolog így.
Fizess elő tárhelyre és domainre, azután pedig készíts vagy készíttess egy egyedi weblapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!