Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek? (lent! )

Szerintetek? (lent! )

Figyelt kérdés

Nha az van hogy tegnap haza értem a munkából és kajáztam egyet és anyám behivot az írodába és elkezdi nekem hogy

"fiam ma beszéltem egy oktatóval és beírattalak egy tanfolyamra"

Mondom mien ?

Mondja egy php-html+Mysql tanfolyamra!

És azért íratott be mert van neki egy "vállalkozása"(ügyvéd)

És hogy én csináljam meg a honlapját mindig mert így mindig több száz ezret fizet!

És a tanfolyam ára 270ezer ft 6hónapos a tanfolyam!

És hogy evvel a tanfolyammal mit tudok majd csinlni mire jó ez?

Ha ezt jól megtanulom jó weblapokat tudok csinálni?

Vagy nem értem az egészet valaki le tudná írni hogy most mit fogok tanulni mert nem értem!

Pl:ha ezt megtanulom akkor tudok közöségi oldalt csinálni én is mint pl:iwiw vagy ehez már más kel vagy én nem tudom!

2011. júl. 5. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, ha ezeket tudod akkor kb bármilyen honlapot meg tudsz csinálni.
2011. júl. 5. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző mondta. Amúgy nem semmi dolgok vannak hallod-e. :D Édesanyád zsidó?
2011. júl. 5. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt azért hozzátenném, hogy ezeket a dolgokat a legtöbb ember magától tanulja meg mert érdekli.

Az ilyen tanfolyamok pedig erősen tanfolyamfüggőek. Én OKJ-n tanultam ezt és ha nem csak a papírért mentem volna oda, hanem azért, hogy megtanítsanak a weblapkészítésre akkor nagyot kellett volna csalódnom.

2011. júl. 5. 14:38
 4/10 A kérdező kommentje:

2.-nak nem zsidó :D :D

Köszi szépen a válaszokat de engem nem nagyon érdekelnek ezek a honlapos cuccok de muszály lesz mert a hülye már kifizette!jövöhéten kezdödik!

:( és 6hónap! napi 5óra! :( hát van ez így de legalább majd tudok honlapot csinálni köszönöm a gyors válaszokat!

2011. júl. 5. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Amúgy ne írd le ez egy nagyon jó szakma tud ám lenni ha megszereted :)
2011. júl. 5. 14:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen olvasgatom a neten de ezt is csak azért kel letennem anyám cége miat de nem is baj most így bele gondolva utána már én is tudok magamnak valami komoly oldalt csinálni én nagyon szeretem ezek az online stratégia játékokat!

Valami hasonlóra gondoltam hogy egy iet tuti elkészitek!

2011. júl. 5. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Szvsz maga a tanfolyam nagyon kevés lesz ahhoz, hogy jó honlapokat tudj készíteni. Rengeteget kell otthon gyakorolni, hogy a tudásod megfelelő legyen. A tanfolyam csak az alapok megtanulására szolgál, a fejlődésed csak rajtad múlik.
2011. júl. 5. 14:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Jha értem hát akkor sok gyakorlás az meglessz!
2011. júl. 5. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

irigylem, hogy ilyen jófej anyád van :D

egyébként erősen tanfolyamfüggő, de sajnos ritka a jó tanfolyam, ahol naprakész, használható tudást adnak.. reméljük, kifogtál egy ilyet.

Bár előttem is elmondták a titkot: a legjobb tanfolyam is kevés, ha nem fekszel neki az önálló gyakorlásnak mellette! De ha normálisan megtanulod, akkor biztosíthatlak: egy kreatív, mindig változó/fejlődő, és színvonalas anyagi lehetőségeket nyújtó iparba szállhatsz be vele!!

2011. júl. 5. 15:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen jó fej! :)

Mindent megteszek!

2011. júl. 5. 15:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!