Ki segítene a neveldém szerkesztésében?
Azért nem található mert még nem töltött semmit
vagy nincs index.htm vagy html vagy php
:))
"ha megadom a jelszóm nem tudnád nekem teljesen megcsinálni? bármit kérhetnél"
Én meg tudnám, mivel ebből élek. Szóval ha a fenti idézet tényleg a valóságot takarja, akkor csak annyi a dolgod, hogy elmesélsz mindent: milyen elképzeléseid vannak a funkciókról, a kinézetről, és bármilyen egyéb extra kívánságod, amit csak szeretnél. Nem is kell sz@rakodnod az ftp-vel, meg hasonlókkal, mindent megcsinálunk helyetted..
és a 'bármi', amit kérek cserébe semmi egyéb, mint a standard munkadíj, amit egy ilyen oldalért el szoktunk kérni../google-zz rá bátran, hogy mennyibe kerül megcsináltatni egy ilyet../
De teljesen komolyan mondom: ha ilyen komoly szándékkal és anyagi háttérrel rendelkezel, akkor mond mit szeretnél, megcsináljuk neked, még számlát is tudok róla adni..
:D:D:D:D:D:D:D
Én meg tudnám, mivel ebből élek. Szóval ha a fenti idézet tényleg a valóságot takarja, akkor csak annyi a dolgod, hogy elmesélsz mindent: milyen elképzeléseid vannak a funkciókról, a kinézetről, és bármilyen egyéb extra kívánságod, amit csak szeretnél. Nem is kell sz@rakodnod az ftp-vel, meg hasonlókkal, mindent megcsinálunk helyetted..
és a 'bármi', amit kérek cserébe semmi egyéb, mint a standard munkadíj, amit egy ilyen oldalért el szoktunk kérni../google-zz rá bátran, hogy mennyibe kerül megcsináltatni egy ilyet../
De teljesen komolyan mondom: ha ilyen komoly szándékkal és anyagi háttérrel rendelkezel, akkor mond mit szeretnél, megcsináljuk neked, még számlát is tudok róla adni..
Egy ilyesmi neveldéért mint ez: www.ebnevelde.hu mennyit kérnél?
:) hát, egyébként teljesen komoly minden, amit leírtam, de azt nem gondoltam, hogy komolyan elgondolkodsz a dolgon.. egy ilyen oldalért nagyjából egy hatszámjegyű összeget szoktunk kérni, persze, ebben benne van egy évnyi ingyen support, tárhely-domain, szóval tokkal-vonóval minden.. a konkrét ár annak függvénye, hogy pontosan mi minden legyen az oldalon.. ugye minél több dolog, annál több pénz, ez így működik..
Ha ezek után még érdekel -bár gondolom, nem - de ha mégis: akkor kezd el ide leírni szépen egy monológot, hogy: "szeretnék egy olyan oldalt, ahova az ember tud regisztrálni, a regisztrált felhasználó tud egy vagy több állatot igényelni, melyekkel ezt ezt és ezt lehet csinálni....az oldalon legyen ez-ez -és ez még pluszban.." ha gondolod, írd ezt így le.. ekkor megnézzük, hogy hogyan lehetne megcsinálni amit szeretnél, megkérdem a főnököt, hogy mennyiért csináljuk ezt meg, és azt már priviben, de küldök árat.. (eléggé uborkaszezonunk van, úgyhogy ha minden rendben, sztem egy héten belül elkészülne az 1.0ás verzió, amibe beleköthetsz, mi meg megcsináljuk olyanra, ami 100%ra megfelel..)
hát egy teknősneveldére gondoltam. bejelentkezés előtt olyan lehetne hogy van regisztráció, belépés, szabályzat oldal
és ezek oldalt. belépés után pedig ezek lennének: hörim, bolt, chat(olyan chat kéne ahol lehet tiltani és lennének rajta moderátorok meg beállíthatnám h kinek milyen színe legyen), szabályzat, jogok (pl admin moderátor....),Felhasználó lista, iskola, munka, üzenetek (bejövő üzenet, új üzenet), toplista, GY.Í.K., bemutatkozó szöveg, akasztófa (játék), mag szerzés(játékpénz persze nem SMS-ért azt nem tudom h miért), ötlet beküldés és kijelentkezés kb ennyi. ezeket mennyiért csinálod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!