Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki segítene a neveldém szerkes...

Klaudiaaaaa kérdése:

Ki segítene a neveldém szerkesztésében?

Figyelt kérdés
Uw.hu-n csinálom és nem tudom hogy hogyan kell használni. Már sok dolgot szereztem hozzá képeket fejléceket HTML kódokat de nem tudom hogy milyen program kell hozzá. Segítsen valaki persze megjutalmazom még nem tudom hogy mivel de nem kis ajándék lesz!
2011. júl. 1. 14:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Üdv:)

FTP n keresztül tudsz feltölteni ?

2011. júl. 1. 14:48
 2/18 A kérdező kommentje:
ha jól tudom igen.
2011. júl. 1. 14:50
 3/18 A kérdező kommentje:
Segítenél?
2011. júl. 1. 14:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
képeket, fejléceket, html kódokat.... eddig jó, akkor most, hogy működjön is, szerezz be néhány php-kódot is, mert nélküle egy statikus oldalt tudsz csak csinálni...
2011. júl. 1. 15:08
 5/18 anonim ***** válasza:
igen segitek de mi a cime?
2011. júl. 1. 15:09
 6/18 A kérdező kommentje:
minek?
2011. júl. 1. 15:34
 7/18 anonim ***** válasza:

A neveldédnek

pl nevelde.uw.hu

2011. júl. 1. 15:39
 8/18 A kérdező kommentje:

jah. itt van: www.horifarm.uw.hu

ha megadom a jelszóm nem tudnád nekem teljesen megcsinálni? bármit kérhetnél

2011. júl. 1. 15:46
 9/18 anonim ***** válasza:

az oldalad azt mondja, hogy négyszáznégy. Magyarul a jóöreg 404es, oldal nem található hibaüzenetet dobja, csak mondom..

Különben kérdezném: egy adatbázist használni képes oldalt hogyan lehet megjavítani úgy, hogy megnyitod a böngészővel?? Ha valakitől érdemi segítséget szeretnél kapni, amit garantálom, hogy nem fogsz, de nagyban nőnének az esélyeid, ha elérhető prewiew-oldalt linkelnél, valamint valamilyen módon rendelkezésünkre bocsájtanád a forrásfájlokat.. mert a nélkül nehéz lesz...

úgyhogy első körben: az uw.hus tárhelyedre töltsd fel úgy ftp-n, hogy index.* és index_elemei mappa, máskülönben nem tudjuk megnézni, hol tartasz..

2011. júl. 1. 16:27
 10/18 anonim ***** válasza:

Privátba igen

de nem vagyok valami nagy web profi

:))

2011. júl. 1. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!