Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki segítene nekem?

Valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés
Teljesen analfabéta vagyok a html-es dolgokhoz,viszont nekem kéne egy hivatalos oldal. Vagy egy nagyon könnyen kezelhető programot szeretnék,vagy valakit aki ha lehet ingyen megcsinálná nekem,és elmondaná hogy hogyan frissíthetném. Előre is köszönöm :)
2011. jún. 24. 15:55
 1/7 compactegon ***** válasza:

3 lehetőséged van:

1. megcsinálja valaki ingyen neked, és lesz amilyen lesz

2.összekattintgatsz magadnak egy hu.hu-s vagy mlapos sz#rt. nem hiszem, hogy bárki ilyeneket komolyan vesz.

3.ha hivatalos oldal kell, akkor legalább rászánsz 30-40et, és megbízol egy embert aki ért hozzá, és minimum statikus weblapod lesz. szerintem ez egy website-ért nem sok. tekintve, hogy utána csak a tárheylet és domaint kell fozetni, ami kibírható összeg.

2011. jún. 24. 16:44
 2/7 A kérdező kommentje:
De nincsen rá pénzem....mondjuk gondolkodjunk úgy hogy nekem kell,művész vagyok,és 16 : D
2011. jún. 24. 16:57
 3/7 Drone007 ***** válasza:
Nem tudom, hogyan érted, hogy "hivatalos oldal", de ha céges oldalt szeretnél, akkor a legjobb megoldás, ha pályázol valami állami pénzt (pl ÚSzT), és abból a pénzből finanszírozol egy jobb weboldalt, egy megfelelően képzett céggel előállíttatva. Pályázatíráshoz keress egy olyan céget, akik hajlandóak a nyertes pályázati pénz x hányadáért vállalni a pályázat megírását/beadását/felügyeletét/stb.
2011. jún. 24. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:

16:44nek igaza van; ez a 3 opció...

De: ha nem akarsz felvenni egy programozót, akkor szűkítjük: ne itt kérdezd, hanem a facebookon a haverjaidat, hátha valaki ért hozzá az ismerőseid közül és van olyan jófej, hogy megcsinálja. /eléggé valószínűtlennek tartom, hogy itt random ismeretlenül belebotlassz teréz anyába, aki ingyen dolgozik egy full ismeretlennek../

2011. jún. 24. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Tessék, csináltam Neked egyet: :D

<html>

<head>

<title>Oldal címe</title>

</head>

<body>

<p align="center">Oldal tartalma</p>

</body>

</html>

2011. jún. 24. 22:47
 6/7 anonim válasza:
Keress meg, gabor9106@freemil.hu, lehet h tudok segíteni.
2011. jún. 25. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Én értem mit akar. Hivatalos oldal, mármint az ő sajátja, és nem cég szerű.

Statikus oldalhoz ez bőven elég: HTML, CSS

Ha szeretnél beletenni felületi eseményeket: JavaScript

Ha forum, regisztrációt, stb. is akarsz: PHP

Mindezek után gyorsabb ügyfél kiszolgálást: AJAX

2011. jún. 27. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!