Mennyi idő alatt tudnék megtanulni weblabot készíteni?
Az egyik osztálytársam 2 óra alatt tanulta meg a C++ programozást egyetemi színen (OOP).
A web programozás ennél könnyebb 1 óra.
Én országos top 5be benne vagyok az én korosztályomba de a c++-t 2 óra alatt semikképen
Ha már többet ismersz, akkor is egyetemi szinten 2-3hét.
Ha jól akarod.
Kérdés, hogy mit ért valaki "weblapkészítés" alatt. Na meg egyénfüggő is.
Ha egy tök sz@r honlapot akarsz csinálni, akkor kb. egy óra alatt is meglehet, de azt honlapnak se nevezném.
Amúgy pedig tök alap szinten akár hetek alatt.
Profi szinten pedig pedig nagyon-nagyon sok idő.
Én momentán járok weblapkészítő-oktatásra.
Amúgy ezt a C++ 2 óra alatt "megtanulni" az kb. olyan, hogy ismer valaki több programozási nyelvet, és egy béna vizsgán (amit annak se neveznék) át tud menni, ha használhat közben mindent és van kb. 10 féle "vizsgafeladat". Ja, és van rá sok idő megírni.
Valamilyen szinten tudok programozni LOGO-ban, BASIC-ben, Turbo Pascal-ban, C++-ban és assembly-ben. A weblapost jelenleg tanulom. Ha van időm, akkor kb. mindenben tudnék, a kérdés, csak hogy milyen szinten és mennyi idő alatt.
PC-t, mikrokontrollereket (Intel, PIC, Atmega assembly-ben és C-ben) és PLC-ket is programoztam.
Nah... de visszatérve a lényegre: ha ezzel valamit szeretnél keresni is, akkor oktatással együtt pár hónap.
Ha jó akarsz lenni, akkor pár éven intenzíven.
Van olyan ismerősöm, aki fél millát megkeres ezzel. De ő elég profi és már több, mint 10 éve ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!