A hupont.hu oldalon a honlapra már beszúrt képeket hogy lehet méretezni? (nagyítani, kicsinyíteni)
Van hupontom és a beszúrt képeket nem tudom mérettezni.
Oldalam: sztrikmarton.hupont.hu
Előzetesen kell a képet úgy elkészíteni, ahogy látni szeretnéd az oldalon. Beszúráskor a kép eredeti méretében kerül fel, ezért ha kicsi képet szúrsz be az kicsi is marad.
Van lehetőség a kis képek felnagyítására, de ez jpeg esetén minőségromlással jár, szétesik az egész és csúnyán fog mutatni. Próbálj olyan képekkel dolgozni, ami alapból nagy.
de én régebben úgy csináltam, hogy gyorsan többször is rákattintottam a képre és kijöttek a nagyító nyilak.
És ott tudtam méretezni.
De most már nem tudom.
Az csak akkor fordul elő, ha nagyobb a kép mint a monitor felbontása. Mivel nem férne bele a teljes kép, ezért a böngésző lekicsinyíti, és ad egy lehetőséget hogy egy gombbal meg tudod nézni az eredeti méretet is.
De ebben az esetben is egy nagy képről van szó, amit csak a böngésző kicsinyített le. Alapból kis képen ez nem fog összejönni, mivel teljes méretében kitölti a képernyőt, így nincs mit nagyítani rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!