Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ultraweben hirdetés eltávolítása?

Ultraweben hirdetés eltávolítása?

Figyelt kérdés
Ha valaki ismer olyan szkriptet, amivel ki lehet iktatni az idegesítő és csúnya UW-s hirdetést a lap tetején, az legyen szíves ossza meg velem! Előre is köszönöm.
2011. jún. 15. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen script természetesen.

Ha nem tetszik a reklám akkor nem használd!

Ne legyél sóher kiadni egy domain névre évi 2-3000Ft-t aztán máris megoldódik minden problémád. Legalább a e-mail címed is egyedi lesz.

Ingyen hostolni itt tudod aztán: [link]

2011. jún. 15. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha már pénzt adsz ki, akkor fizess a tárhelyért is, mert lehet egy ingyenes tárhely is jó, csak nem feltétlenül megbízható, na meg ha fizetsz, akkor te diktálsz, ellenkező esetben legfeljebb eltűrsz.

Az ilyen ultraweb, freeweb, atw, stb. hülyeségeket viszont nagyon nem tudom ajánlani, még azoknak sem, akik azt az évi pár ezer forintot sem akarják rááldozni.

Akár domaint is lehet ingyenesen beregisztrálni, ha egyáltalán nem akarsz fizetni. Ott van pl. a co.cc szolgáltatása, és akkor lehet co.cc végződésű címed. És akkor egy ilyen ingyenes domain + tárhely kombinációból egész jó dolgokat lehet kihozni.

Én több mint egy évig így üzemeltettem egy oldalamat (a tárhely a 000webhost.com-on volt), de aztán úgy gondoltam, tovább kellene lépni. Találtam is egy nagyon jó ajánlatot, pár napja használom, de tényleg nagyon felemelő, hogy nem csak kussban tűröd a hülyeségeket, hanem tényleg te vagy az ügyfél, akinek gyakorlatilag tisztára nyalják a s*ggét.

2011. jún. 16. 05:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt ne tudom mennyire fogja díjazni az Ultraweb:

<script type="text/javascript">

if (top.location != self.location)

top.location = self.location;

</script>

Ha nem félsz attól, hogy esetleg az oldalad törli a szolgáltató, mert kijátszod a reklámot, akkor próbáld ki!

2011. jún. 16. 11:10
 4/5 Hülyeválasz ***** válasza:

Ha eltünteted kidobnak, ha kijátszod akkor meg nem.

készíts egy üdvözlő oldalt. Ott lesz reklám.helyezd el rajta például egy belépés gombbal a kezdőoldalad linkjét, de a következőképpen:

<a href="http://www.uw.hu/hulyevalasz/kezdolap.html" target="_blank">BELÉPÉS</a>

Ezzel ugyan új ablakban nyílik meg az oldal, de reklámmentesen. Én freeweben használom több helyen, de 100% hogy uw-n is működik.

2011. jún. 17. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Vanamivel eltüntetheted(magadnak) már ha FF-ed van :)

AdBlock

2011. jún. 18. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!