Valaki leírná részletesen, érthetően, hogyan kell linket építeni?
A linképítésre gondolsz?
Linképítés??? Ezen most mit értesz? Na várj... elmagyarázom!
pl.:
www.google.hu egy link.
Ebből a google egy domain név, és a .hu egy domain végződés.
A WWW egy előtag. (World Wide Web)
Így épül fel egy link.
Domain nevet nem osztanak ingyen, azt vásárolni kell!
Linket építeni pedig NEM lehet!
Nem tudom te milyen linképítésre gondolsz... Az előttem szóló(14:27) ember is egy általad megadott fogalmat mondott.
Az marketing szempontjából fontos. Nem tudom milyen értelemben kérdezted... Én egy link felépítését mutattam meg!
A link építés lényege, hogy a te oldalad minél előrébb kerüljön a keresők, ezen belül a legfőbb kereső a google találati listáján. A linkekkel a következőképpen tudod elérni:
Az oldalad témaköre: ez az a pont amiből ki lehet indulni. Keresel olyan katalógusokat a neten, ahol ilyen témájú oldalak vannak. Ide beajánlod, vagy beregisztrálod az oldaladat. Ezzel kapsz egy az oldaladra mutató linket. Meg van az első linked. Ezt addig folytatod amíg találsz releváns oldalakat. Minél több az oldaladra mutató linket szerzel annál előrébb jut az oldalad a találati listán.
A linkek hatására elkezd emelkedni a PR értéked. Amely a google egy algoritmus alapján számol ki.
A másik link építési módszer ha releváns oldalakkal cserélsz linket. Míg az első esetben nem fontos kitenned viszont linket, ez általában jó, addig az utóbbi esetben ezt meg kell tenned. másik hátrány, ha eltűnik az oldal neked van egy semmibe mutató linked ami rontja az oldalad megítélését a kereső számára.
tégla,cement,munkamorál,
én tavaly építettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!