Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Php vagy Html nélkül!?

Php vagy Html nélkül!?

Figyelt kérdés
Egy olyan kérdésem lenne, hogy azt hogyan lenet megoldani, hogy a fájl neve ne valami.php vagy html legyen? mert láttam már sok helyen, pl itt is:) viszont kipróbáltam hogy nem írtam kiterjesztést de akkor mindent megjelenített (azt is amit nem kellett volna) Légyszí segítsetek! Előre is köszi
2011. jún. 13. 12:50
 1/5 A kérdező kommentje:

kiegészítés: mint például itt:

[link] semmi forum.php vagy html:)

2011. jún. 13. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Könyvtárszerkezettel.

Ez a link pl gyakorlatilag azt jelenti, hogy [link]

2011. jún. 13. 12:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:)
2011. jún. 13. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez valójában egy szerver beállítással tudod megejteni és azután a weblapon kell még felkészíteni az oldalt, ha pl van egy GET hivatkozás, hogy kezelni tudja.
2011. jún. 13. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy azt tudni kell, hogy ez habár tetszetős, de igazából kereső optimalizálás miatt lett kitalálva, mert a régi rendszerek nem látták, hogy egy GET link esetén mi van a kiterjesztés között, na meg könyebben megjegyezhető elvileg.

Azonban ma már jelentőségét veszíti, mert a mostani motoroknál nem probléma a kiterjesztés és a jövőbeli trendek alapján a címsor elfog tűnni a böngészőkből.

2011. jún. 13. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!