Ha letöltök egy képet, mondjuk a Google-ról és feltöltöm egy közösségi oldalra, az büntetést von maga után?
Értem. Köszönöm.
Én csak Facebookra akarok feltölteni egy képet, mert létrehoztam egy zenekedvelő közösséget, és egy műsör emblémáját szeretném. De ha jól értelmezem, azt nem tehetem!?
Műsör vagy műsor? :D
Melyik műsor? Elvileg nem nagyon lehet, de a gyakorlatban nemigen fog szólni érte senki.
Hivatalosan igen, ha csak nincs feltüntetve külön, hogy felhasználhatod. Az hogy felhasználhatod a weboldaladon, vagy jelen esetben egy közösségi oldal profilban, nem keverendő azzal, hogy letőltheted saját részre, és mondjuk kiteheted háttérképnek az otthoni gépeden.
A valóságban viszont 100-ból 99-en nem törődnek vele, ezerszám látni olyan amatőr weboldalakat amik lopott képekkel dolgoznak.
Véleményem szerint, ha csak nem valami nyilvánvalóan haszonszerzési céllal teszed, vagy nem sérted valakinek a személyiségi jogait, akkor nem lesz belőle problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!