Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki letudná nekem másolni...

Valaki letudná nekem másolni ezt a weblapot?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg,hogy amit beírnak oda a mezőbe,nekem elküldje..Magyarul ugyanez az oldal kéne,csak nekem küldje el amit beleírnak :D. ftp-n feltudom tölteni..Többihez nem nagyon konyítok.ATW-n lenne nekem is.Köszi!
2011. máj. 24. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Link lemaradt.

Gondolom egy mail formról lenne szó, ahhoz megy csak ezeket kell megtanulnod:

[link]

[link]

Ha megfizeted a munkámat, akkor írok neked egy HTML űrlapot és e-mail küldő scriptet, persze csak akkor, ha nem illegális, mondjuk adatlopási célra, vagy egyéb hasonlóra szeretnéd azt felhasználni.

2011. máj. 24. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:

:D ja télleg lemaradt bocsi. [link]

Am köszi linkeket,nem illegális,de ilyenekre nem költenék =/

2011. máj. 24. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
A kérdésed alapján pedig olyan, mintha azt akarnád hogy a te címeden legyen ez a kinézet, és neked küldjék el a felhasználói adatokat -> adatlopás.
2011. máj. 24. 15:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy adatlopás,de nem illegális.
2011. máj. 24. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:

rosszul tudtad... illegális :P

pl. USA-ban életed végéig börtönben csücsülnél (ha egyáltalán le tudsz ülni az ülepedre) vagy olyan kártérítést és büntetést kellene fizetned, hogy még a lottó 5ös (most 1.6Mrd Ft) sem lenne elég :P

"Az adathalászat (phising) olyan bűntény, amelynek során felhasználóneveket, jelszavakat, bankkártya adatokat szereznek meg arra jogosulatlanok. A módszer az, hogy az eredeti weboldalhoz nagyon hasonló másolatot hoznak létre..."

"...Az adathalászat ma már törvény által büntetett tettnek számít..."

2011. máj. 24. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy adatlopás,de nem illegális."

:D

Egyébként szerinted ha a saját ftpdre másolgatsz, akkor a másik oldal login formjának actionje miért változna meg?

2011. máj. 26. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!