Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet HTML oldalt készíteni?

Hogy lehet HTML oldalt készíteni?

Figyelt kérdés
Mert alapfokon értek a programozáshoz és a kódokhoz de hogy egy sima oldalt csináljak oda még nem jutottam... Van privi.hu de ahhoz nem kell nagy ész és nem is a programozásról szól. Meg azt hallottam privi.hu-n lehet HTML oldalt csinálni, de hogyan?
2011. máj. 23. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Vagy szerkesztővel, vagy te magad kódolod egy txt-ben tag-eket használva.

Itt megtalálod az összeset példákkal: www.w3schools.com

Megírod egy txt-ben és elmented *.html ként és megnyitod.

Ha netre akarod feltenni, keresel ingyenes domaint tárhellyel pl: freeweb.hu és ott regelsz, feltöltöd és már el is érhető neten keresztül.

2011. máj. 23. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2011. máj. 23. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az első válaszoló írta.

Illetve kényelemből lehet különböző szerkesztőket használni, én például Dreamweaverben nyomom. De azt javaslom, mindig kód nézetben dolgozz (te írd a HTML kódot), ne pedig dizájn nézetben (ne hagyd, hogy a szoftver írja helyetted a kódot, mert úgy előbb-utóbb rendesen összekuszálja.

A Dreamweaver kód nézetben segít neked, például elkezded írni egy tag nevét, és ő előzékenyen felkínálja a folytatást. Design nézetben pedig többé-kevésbé látod, hogy milyen lesz az eredmény, illetve könnyeben ugorhatsz a lap egyes funkcionális egységeihez.

A DW segít a CSS megírásában is, meg még sokféle kényelmi szolgáltatása van.

2011. máj. 23. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. máj. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!