Szerintetek milyen az új weboldalam? Www.Anemetjuhaszkutya. Mlap.hu/
Ne haragudj meg rám, de nem foglak kímélni. Mikor már megláttam hogy mlap tudtam hogy valami gagyi tucat oldal lesz. Ilyen sablonos weblapok közül még egy normálisat nem láttam. Borzasztó gagyi semmi desing.
Ha tényleg érdekel a weblapszerkesztés akkor olvass utána a html-nek és php-nak, barátkozz valami weblapkészítő programmal pl: share point desinger.
Még egyszer sajnálom ha ezzel megbántottalak, nyilván sok munkád volt benne, de ilyen vacak mlappal nem fogsz közkedvelt sikeres oldalt csinálni.
A szavazást nézve, gondolom, nem viseled el a negativ kritikát. Szoval, nagyonjo! Csucsszuper!
(Amugy meg, szörnyű. Olyan 4 a tiz pontbol. Es ebbol mar +2 azert jar, mert ahoz kepest, hogy mlap, még ki is nez valahogy)
Ez igaz!
mlap-on már levann kódolva minden, neked csak 1 kattintás és kész .
első voltam
Ne haragudj de van még mit fejlődnöd !!
Sajnos ROSSZ !
Köszi mindenkinek, megpróbálkozom valamilyen más weboldal szerkesztővel. Segítsetek melyek a jók? atw? hupont? eoldal? gportal? vagy valami teljesen más?
Mégegyszer köszi a válaszokat mindenkinek.
Ket lehetoseged van, vagy megtanulad a html/css (php?) parost, es csinalsz sajat, jo lapot (vagy hasznalsz egy cms-t)
Vagy ha mindenfelekeppen "kattingatos gagyi" lapot akarsz, akkor inkabb gportal. Az is olyan, amilyen, de ott legalabb... (Es lehet egyedi css-t is, szoval...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!