Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok rangsorolót...

Hogyan tudok rangsorolót készíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

szükségem lenne egy egy rangsorolóra a weboldalamhoz ami felsorolja az ott lévő "celebeket"és mindig előre helyezi egy hellyel a sorban.És ezt a rangsort kiszeretném rakni az oldalamra,hogy mindenki lássa. Hogyan lehetne ezt megoldani?Vagy ha valaki meg csinálná nekem annak is nagyon örülnék és végtelenül hálás lenné mivel nagyon kezdő vagyok a html-ben

2011. máj. 3. 10:38
1 2
 11/16 anonim válasza:

ha arra gondolsz, hogy a javascript fájlt betallóztad <script src="javascriptfajl.js"></script>-el akkor php-t így kell:

mentsd el valamien .php néven a fájlt benne az általam írt kóddal és így tallózd be: <?php include('AFÁJLNEVE.php'); ?>

az include() helyett lehet request() is, ha a fájl nem található request nem tölti be az oldalt az include viszont csak hibát fog kiírni.

2011. máj. 9. 17:57
 12/16 A kérdező kommentje:

egyik se működik

de szerinted kel az oda nem túl zavaró egy alert?

2011. máj. 10. 15:33
 13/16 anonim válasza:
h-h nm működik? mit ír ki? am sztem zavaró az alert de hát, ha te akarsz akkor csináld :D
2011. máj. 11. 19:53
 14/16 A kérdező kommentje:
semmit egyszerűen még szintaktikai hiba sincs benne csak szimplán nem müxik
2011. máj. 12. 08:32
 15/16 anonim válasza:
na de most melyik? a cookie-is vagy az include? az include az tuti jó. A cookie-isnak meg emberenként egyszer ugrik fel az ablak, kivéve, ha letörlöd a tárolt sütiket.
2011. máj. 12. 16:48
 16/16 A kérdező kommentje:
de egyszer sem ugrott fel á mind1 hagyom a fenébe nem kínlódok vele mert csak bosszantó és semmi értelme zavaró lehet:D
2011. máj. 16. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!