Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldalt lementeni?

Weboldalt lementeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem. Van egy weboldal, aminek a tartalmát leszeretném menteni. az oldal így néz ki: [link] Rendesen megnyílik, csak egyesével nehéz lementeni... valami olyan kellene, ami a tartalmát lementegeti.

Remélem értitek miről van szó. :D

A segítséget előre is köszönöm.

2011. máj. 2. 12:25
 1/6 legendavagyok01 ***** válasza:

Firefox-hoz én a Flashgot-ot használom. Külön ki lehet választani, mit töltsön le, képet, zene, stb...

[link]

2011. máj. 2. 12:39
 2/6 anonim válasza:
Tartalom függő, ha nem flash játék, videó/zene akkor simán CTRL+S, ott lementi a képeket, css-t, stb. Ha más akkor orbit downloader vagy flashgot, próbálnak védekezni ilyen letöltések ellen, szóval nem biztos, hogy simán menni fog.
2011. máj. 2. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Próbálgattam, de lehet én nem értek hozzá, sőt biztos. :D

Ezt szerettem volna lementeni: [link]

Próbáltam a progit, de csak töltögetett... Vagy tovább kell hagyni, had dolgozzon?

Köszönöm a segítséget.

2011. máj. 2. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

WinHTTrack Website Copier - be lehet állítani rajta, milyen mélységig kövesse a linkeket, majd az összes letölthető fájlt (képeket, videót...) letölti az oldalról:

[link]

2011. máj. 2. 13:55
 5/6 legendavagyok01 ***** válasza:
Megnéztem, Flashgot-tal az összesnél egy kicsit megőrült, de ha kijelöltem egérrel kevesebbet, majd jobb gomb Kijelölés letöltése Flashgot-tal, így megy.
2011. máj. 2. 14:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam úgy, ahogy mondtad. Tökéletesen megy.

Köszönöm szépen!

Illetve mindenkinek köszönöm a segítséget.

További szép napot.

2011. máj. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!