Hogyan tudok egy weboldalt teljesen lementeni képekkel együtt?
Úgy hogyha megnyitom akkor
file:///C:/Documents%20and%20Settings/felhasznalonev/Desktop/MENTETTweblap!.htm -ként nyissa meg a böngészőben, képekkel,mintha online nézném..
Ha csak egy lap kell, akkor fájl/oldal mentése (böngészőtől függően más is lehet, de általában a fájl alatt valamilyen mentés), ha a teljes weboldalt akarod (linkeket követve), akkor ajánlom a HTTrack Website Copier programot:
Milyen böngészőt használsz?
Egy a weblapneve_elemei mappába kéne tennie a képeket (és azokat offline is meg kéne, hogy jelenítse).
Próbáld más böngészővel.
Firefoxot és igen letölti a képeket is meg megnyitja úgy rendesen de én feltöltöttem valahova a képeket és az index.php-t a haveromat meg akarom tréfálni hogy valaki lemásolta az oldalát. :d
az index.php be is jön csak a képek...na azok nemjönnek be...
Mappával együtt töltötted fel (úgy, hogy az egymáshoz viszonyított relatív helyzetük azonos).
Tehát úgy értem, hogy a html fájl (ami nálad php, de lényegtelen, ugyanúgy html-t tartalmaz) mellette van egy weboldalneve_elemei mappa, amelyben a képek, és a többi van?
A nevét ne változtasd meg a mappának (maradjon az eredeti, amit a Firefox adott neki), sem a képeknek.
Ha mégis változtatni szeretnéd, a HTML fájlban is meg kell változtatnod.
Esetleg egy használati útmutatót is mellékelhetnél.. :\
Nem vagyok azér ennyire hülye csak ezen a téren nem foglalkoztam még a dolgokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!