Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem enged új oldalt...

Miért nem enged új oldalt létrehozni?

Figyelt kérdés
Illetve enged,csak van egy 2500 karakteres szöveg, és azzal a kritériummal nem fogadja el, hogy az oldal nem lehet hosszabb mint 150 ezer karakter.Miért?Két színészt szeretnék külön-külön rá feltenni, és 1 sorozatot külön oldalba.Nem tudom miért nem engedi,eddig ilyen probléma nem volt sosem.És hosszabb szövegeknél pedig nem írja ki ezt, hanem elfogadja rendesen.És PONT AZT A HÁRMAT NEM ENGEDI!
2011. ápr. 29. 16:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Te most miről is beszélsz?
2011. ápr. 30. 11:37
 2/19 A kérdező kommentje:

arról hogy van egy honlapom, akarok rajta egy új oldalt, értsd: van valami szöveg, be akarom másolni rá ,és nem fogadja el, pedig 2500 karakter, és azt írja h legfeljebb 150 ezer karakter lehet

erről beszélek,de látom cseszett jó a felfogásod!

2011. ápr. 30. 14:13
 3/19 anonim válasza:

A kérdést fogalmaztad meg cseszettül.

Én sem értem a kérdésed, pedig régebb óta foglalkozom webfejlesztéssel, mint amióta te élsz! :)

Ha segítséget vársz, javaslom udvariasabban és érthetőbben tedd fel a kérdésed.

Hol, mit akarsz csinálni, ekkor mi történik, és hogy mit próbáltál már megoldásként.

2011. ápr. 30. 17:20
 4/19 A kérdező kommentje:

Van egy oldalam.Szeretnék rajta egy "lapot" létrehozni.Beillesztek rá egy 2500 karakteres szöveget.Beírom a címet.Elhelyezem, hogy melyik menücsoportba legyen.Rákattintok a mentés ikonra.Azt írja ki,hogy: Az oldal nem lehet hosszabb,mint 150 ezer karakter.

Érthető végre?

2011. ápr. 30. 18:20
 5/19 A kérdező kommentje:
Mit próbáltam megoldásként? Próbáltam neki más címet adni, lerövidíteni, más menücsoportba helyezni.
2011. ápr. 30. 18:21
 6/19 A kérdező kommentje:

Eredménye? nincs

viszont ha egy hosszabb szöveget szeretnék, akkor simán beilleszti

2011. ápr. 30. 18:21
 7/19 A kérdező kommentje:
a kérdést? azt hogy lehet udvariasan megfogalmazni genius?
2011. ápr. 30. 18:27
 8/19 anonim ***** válasza:

1 - valószínűleg valamilyen tucat "weblapkészítő" oldalon van oldalad, de mivel nem mondtál erről semmit, csak hogy "van egy honlapom", ezért még mindig nincs fogalmunk a problémádról

2 - ezzel a stílussal még csak véletlenül se várd, hogy valaki is segítsen

2011. máj. 1. 10:17
 9/19 anonim válasza:
Látod, Géniusz, így nem mész sokra... :-)))
2011. máj. 5. 13:38
 10/19 A kérdező kommentje:
na géniuszkám a problémám már megoldódott, kis géniusz
2011. máj. 5. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!