Ki tud segíteni abban nekem, hogy hogyan tudok olyan képet csinálni, aminek külön részeit belinkelem?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy van egy kép és menüként szeretném használni, de ehhez részenként kell belinkeljem. Milyen programmal vagy kóddal valósítható ez meg?2011. ápr. 12. 18:48
1/5 anonim válasza:
Hát van rá egy ötletem de az lehet hogy más más felbontásokon szétcsúszik...
Van a képed aminek beállítod a z-index-et -1-re
És akkor teszel a képre diveket z-index 2-től, és top + left segítségével pozicionálod
2/5 morph válasza:
Símán HTML-ben lehet map-olni képeket, tehát érzékennyé tenni kattintásra bizonyos részeit. Szerintem ez kell neked. Itt egy oldal ahol látod, hogy hogyan működik: [link]
3/5 anonim válasza:
Basszus tényleg....Hogy nem jutott eszembe a map Xd
4/5 A kérdező kommentje:
a map kell nekem, már hallottam róla csak nem jutott eszembe. köszi mindkettőtöknek, a koordinátákat utdom gyakorolni pascalban is a graph használatával :D
2011. ápr. 16. 21:22
5/5 A kérdező kommentje:
.gif terjedelmű képet lehet map-elni?
2011. júl. 15. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!