Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok honlapot csinálni...

Hogyan tudok honlapot csinálni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy html-ben csinálnám és úgy, hogy nem internetes tárhelyeket használok.(saját meghajtómról menne)

El tudom menteni weblapként(word-ben), de azt csak én látom.

2011. ápr. 11. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajátról szerintem butaság, de megoldható. uw.hu - ingyenes és nem kell futtatnod egy szervert sem a gépeden, hogy menjen.
2011. ápr. 11. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
A Wordnek semmi köze a HTML-hez! :) notepad++ vagy jegyzettömb! :D
2011. ápr. 12. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Word is tud már html állományt kezelni... de ettől függetlenül nem arra való!!!

Ahogy írta előttem a felhasználó Notepad++ vagy ajánlom figyelmedbe még az Adobe Dreamviewert... ahol látod is hogy épp mit csinálsz.

2011. ápr. 12. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Regisztrálás uw, fw, atw tárhelyekre (azok ingyenesek). A gépen kell lennie pl a Total Commandernek, amivel a fájokat töltesz a webre. Oda pedig kódokat tölteni. Kattints most egyet jobb egér gombra és bal egér gombbal az oldal forrása feliratra ami ekkor megjelenik. Ebből készül egy weboldal. Régen én is azt hittem, hogy összerakom a Wordben, aztán úgy felrakom, de a Word tényleg másra van. A felsorolt kódszerkesztő programok is hasznosak hozzá.
2011. ápr. 12. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!