Milyen a weboldalam? Szerintetek mit kellene tenni rá?
2011. ápr. 8. 21:01
1/12 anonim válasza:
egy kis pucérkodással fel lehetne dobni :D
amúgy ez milyen oldal akar lenni?
2/12 A kérdező kommentje:
szórakoztató oldal
2011. ápr. 9. 09:07
3/12 anonim válasza:
Jó! Még fejléccel kéne feldobni! Nekem is van oldalam: www.batrak.5mp.eu!
4/12 anonim válasza:
Mióta szórakoztató egy olyan oldal, amin ilyen "történetek" vannak. Ki az aki ezen !tényleg! szórakozni tud?
5/12 anonim válasza:
hát b+! szórakoztató??? !????!!!!??
majd szét fostam magam mikor ezt éjjel a sötét csendes szobába elolvastam...
6/12 anonim válasza:
sajnos nem jó
de ez csak az én véleményem
7/12 anonim válasza:
nem értem a villanyos sztorit, elmagyarázod?
8/12 A kérdező kommentje:
tehát nem kapcsolta fel a villanyt úgyhogy a gyilkost nem látta
2011. ápr. 11. 16:15
9/12 anonim válasza:
bocs, de ez szr :D nem vicces, nem ijesztő, ha történeket akarsz kirakni akkor inkább blogolj. Olvasd át a kopizott írásokat, mert jó pár helyesírási hiba van benne, és értelmetlen mondat is. Továbbá mindenki tudja mennyi az idő, viccekre specializálódott oldalból már van egy pár.
Ez csak kritika, nem rossz indulatból mondtam, nekem is volt pár meghiúsult oldalam, mire elértem egy középkategóriás oldalig, amit a mai napig fejlesztgetek.
10/12 A kérdező kommentje:
oké köszönöm több választ nem kérek :D
2011. ápr. 11. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!