Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Csináltunk valakinek egy...

Csináltunk valakinek egy weboldalt, de a megrendelő nem akar fizetni. Hogy tudnánk az oldalt letiltani?

Figyelt kérdés
A szolgáltató nem tiltja le, mondván neki fizetettek a tárhelyért, mi hiába töröljük le, felhívja a szolgáltatót és másnapra minden vissza van állítva.Egy sima weboldal, php, jpg képekkel. Ha van kérdésetek bármi akkor írjátok én meg utána járok :)
2011. ápr. 6. 13:47
1 2 3
 11/24 czibles ***** válasza:

módosítsad az oldalt, hogy figyelje az aktuális dátumot és ha túllépte akkor egy fehér háttérre írja ki amit mondtál. majd lecseréled erre az "új" oldalra, ami látszólag nem is különbözik.

ezt az időpontot meg 3hétmúlvára állítod (vagy egy viszonylag távolabbi időpontra) és reménykedsz hogy nem 3 héttel ezelőtti mentésből állítja vissza a szolgáltató az oldalt. így akárhányszor visszaállítja mindig az fog megjelenni amit akartál.

2011. ápr. 6. 21:24
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsónak írnám, először is köszi a válaszodat, másodszor: arra gondolsz, hogy leszedni az oldalon ami fel van rakva, azt elmenteni (tehát a semmit) és várni, hogy azt mentse majd el a központi szerver, és egy idő után majd az lesz a biztonsági mentés? Egyre gondolunk? Mert én is valami ilyesmire jutottam. Csak írtál valami dátum átállításról ezt kifejtenéd?Vagyis egyre gondolunk? tehát leszedni ami fent van, üres oldalakat elmenteni, vagyis szöveggel, hogy nemfizetés ...stb, és várni, hogy a szerver az üres oldalakat mentse el? És ha telefonálnak hogy állítsa vissza a szolgáltató akkor neki is az üres oldala lesz meg? Vajon a régi nem lesz meg neki? mert ha kell ezt naponta megcsinálom. bocsi, hogy kicsit bonyolult vagyok, remélem egyre gondolunk.
2011. ápr. 7. 08:47
 13/24 czibles ***** válasza:
miután ha észre veszi a "tulaj", hogy elrontottad az oldalát, akkor szól a tárhelyszolgáltatónak, hogy állítsa vissza. nade a szolgáltató egy (ezt nem tudom pontosan csak egy tipp) 1-2 héttel ezelőtti állapotot állít vissza. nah de ha te belerakod a kódba, hogy egy bizonyos időpont után (mondjuk 2 hét múlva) állítódjon át a "tiltakozó oldaladra", akkor ugyan ezt a "hackelt" oldalt fogja vissza állítani 2 hét múlva a tárhelyszolgáltató is neki, tehát semmit nem ér vele. viszont ezen 2 hétig rendesen, feltűnés nélkül fog neki menni az oldal és szépen a szerver backupjába beleíródik.
2011. ápr. 7. 19:34
 14/24 A kérdező kommentje:
És most már csak aza kérdésem lenne az utolsó kommentelőnek, hogy tudnál e ebben segíteni, hogy kell ezt megcsinálni????
2011. ápr. 7. 20:11
 15/24 czibles ***** válasza:

php ismeretem az 0.

de annyit tudok, hogy van függvény ami lekérdezi az aktuális dátumot és van benne if elágazás.

ezt a kettőt kombinálod és kész.

2011. ápr. 7. 20:23
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen megnézed mikor lett módosítva a fájl ( mert ha vissza lett állítva akkor módosul a módosítás dátuma frissebbre)

php

<?php

$time = 10048489 //most perpill netom mennyi az aktuális idő de nézd meg time() függvénnyeel és mondjuk vonjál ki belőle 60*60*24*2, ami visszaadja az 5 nappal ezelőtti time értékét

if(filemtime('index.html')>$time){//Akkor 5 napnál korábban volt visszaállítva a fájl

}

else{//5 napnál régebbi a fájl

}

?>

Remélem tudsz vele valamit kezdeni :)

2011. ápr. 7. 22:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok bocs : 60*60*24*5 <- ez az 5 nappal ezelőtti d egondolom rájöttél :D
2011. ápr. 7. 22:06
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, úgy látszik picit lassúak voltunk (én és a férjem), mert sajnos a belépési kódokat persze hogy megváltoztatta :(
2011. ápr. 8. 13:06
 19/24 anonim ***** válasza:
akkor bruteforce :)
2011. ápr. 8. 15:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Van még valami ötlet a tarsolyodban?
2011. ápr. 8. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!