Segitennétek csináltam egy oldalt és nem tudom mit irhatnák készithettnék bele. Ez az oldalam neve: ikristof. Lapunk.hu?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 17:21
1/5 anonim válasza:
Ezt fordítva szokás csinálni, amikor van ötleted, akkor csinálsz weblapot.
Mellesleg tanuld meg a HTML-t, és csinálj egy rendes honlapot.
2/5 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor írhatnál mondjuk fociról, kosárról, sportokról ha van kedved. És akkor ez egy inkább fiús oldal lenne. Akár rakhatsz rá Metin-es dolgokat, tehát számítógépes játékokat is rakhatsz fel.
Ha lány vagy [én úgy veszem észre fiú] akkor már a lányosabb témák; divat,kutya,macska,ruhák stb.:)
3/5 A kérdező kommentje:
de nem tudo ksemmit se róla nem tudom hogy kell a fejléceket beszúrni nem tok semmit azt se hogy honnan szerzek tárhelyet vagy mi semmmist se . :(
2011. ápr. 5. 18:08
4/5 anonim válasza:
Akkor talán nem rögtön a lapunk.hu-val kellett volna kezdened:S
kezdj mondjuk ezzel: [link]
én is ezzel kezdtem, és ma már egész jó oldalak is tudok készíteni:)
Vagy olvass róla neten, olvass el pár honlapkészítő súgót.
5/5 A kérdező kommentje:
de nem nekem már volt mlapos oldim is.
2011. ápr. 5. 18:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!