Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lehet javascript-el számlálót...

Lehet javascript-el számlálót készíteni weblapra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 21:19
1 2
 1/13 M4rcy ***** válasza:
Lehet.
2011. márc. 28. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Itt egy példa:

[link]

2011. márc. 29. 07:27
 3/13 A kérdező kommentje:
De hogyan lehet, mert ha jól tudom nem lehet adatokat file-ba írni olvasni, tehát hol tárolod a számlálót?
2011. márc. 29. 10:16
 4/13 anonim ***** válasza:
latogato szamlalo?
2011. márc. 29. 19:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, látogató számláló.
2011. márc. 29. 23:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom nem lehet, ehhez használj PHP-t vagy bármilyen szerver oldali scriptet (pl.: Shell script)
2011. márc. 29. 23:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, legközelebb specifikáld jobban a problémád, mert egyáltalán nem mindegy, hogy óra alapú számlálóról van szó vagy egy látogató számlálóról.

Mivel a kliens gépről is lekérhető a dátum időt, ezért a fentebb általam linkelt számlálót meg lehet oldani csupán JavaScripttel, de egy látogató számlálóhoz valahol tárolnod kell a látogatottsági adatokat, mondjuk egy fájlban vagy adatbázisban, vagyis szerver oldali programozás kell hozzá.

2011. márc. 30. 07:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kéne az órát számolni ...
2011. márc. 31. 16:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez volt a kérdésed:

Lehet javascript-el számlálót készíteni weblapra?

Ebből honnan a francból lehetett volna kideríteni, hogy neked látogató számláló kell???

Amit linkeltem neked, azon mi is a neve a javascript programnak?

Jé, Simple Counter, vagyis magyarul egyszerű számláló, és mit csinál? Számolja az eltelt időt.

Stopperről már hallottál, mert az is egy számláló, és vissza számlásról már hallottál, mert az meg idő alapú.

Ne kötekedj, hanem értsd meg, hogy idő alapú számlálót lehet JavaScripttel készíteni, látogatottság számlálót pedig nem!

2011. márc. 31. 18:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Minek kéne az időt számolni, amikor azt le lehet kérdezni bármikor? Nem vagyok hülye. De minek irogatsz ide, miután kiderült, hogy nem az a kérdés, azt nem tudom. Névtelenül is ragaszkodsz az igazadhoz?
2011. ápr. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!