Hogyan kell keszelni a notepad++ v5.87-et?
A kérdéskiíróra gondoltam:)
Másfél hónap múlva az alábbi kódot fogja beposztolni, hogy mi vele a baj:
<!phz
pront(heló wörd(.
?)
Kedves előző válaszadók! Senki nem úgy születik, hogy azonnal vágja a html-t, php-t, css-t, javát, c#-t és társait, valahol el kell kezdeni.
Kérdező, ha még nem írtál oldalt notepadban, akkor kezdetnek: ez nem egy grafikus szerkesztő, mint pl Frontpage, vagy Kompozer, vagy bármi más, amit használtál. Ha tudsz htmlül, akkor ide a puszta kódsorokat kell begépelni, a nézetben még talán be is tudod állítani, hogy kiemelje a neked szükséges részeket a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Kezelni a következőképp kell: beírod a kódot, majd a megfelelő formátumban mented, onnantól pedig használható. Ha a kódolás idegen tőled, belevághatsz megtanulni, de maradhatsz a grafikus szerkesztőknél is (felteszem, ha van oldalat, valahogy azt is összehoztad, szóval valami fogalmad csak van róla...).
Hát a második válaszoló oda tett magáért :)))
Jót röhögtem rajta
Szerinted ez az oldalt ki fogja látogatni, ha itt van helyette ez???
Megint egy újabb gyöngyszemmel bővült a semmirevaló weblapok száma.
Attól, hogy ide beteszed a gportal-os cuccodat, a notepad++ használatát és a weblapfejlesztést nem fogod elsajátítani.
Én személy szerint ezeket a gportal-os és egyéb kókálmányokat még honlapoknak sem szoktam nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!