Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell keszelni a notepad...

Alekosz00 kérdése:

Hogyan kell keszelni a notepad++ v5.87-et?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 02:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sőőőőt talán még 2-őt is
2011. márc. 27. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:

A kérdéskiíróra gondoltam:)

Másfél hónap múlva az alábbi kódot fogja beposztolni, hogy mi vele a baj:

<!phz

pront(heló wörd(.

?)

2011. márc. 28. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző válaszadók! Senki nem úgy születik, hogy azonnal vágja a html-t, php-t, css-t, javát, c#-t és társait, valahol el kell kezdeni.

Kérdező, ha még nem írtál oldalt notepadban, akkor kezdetnek: ez nem egy grafikus szerkesztő, mint pl Frontpage, vagy Kompozer, vagy bármi más, amit használtál. Ha tudsz htmlül, akkor ide a puszta kódsorokat kell begépelni, a nézetben még talán be is tudod állítani, hogy kiemelje a neked szükséges részeket a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Kezelni a következőképp kell: beírod a kódot, majd a megfelelő formátumban mented, onnantól pedig használható. Ha a kódolás idegen tőled, belevághatsz megtanulni, de maradhatsz a grafikus szerkesztőknél is (felteszem, ha van oldalat, valahogy azt is összehoztad, szóval valami fogalmad csak van róla...).

2011. márc. 30. 20:08
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Hát a második válaszoló oda tett magáért :)))

Jót röhögtem rajta

2011. márc. 30. 22:20
 15/16 A kérdező kommentje:
itt van az oldalam:WWW.valovilag4.gportal.hu
2011. márc. 31. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerinted ez az oldalt ki fogja látogatni, ha itt van helyette ez???

[link]

Megint egy újabb gyöngyszemmel bővült a semmirevaló weblapok száma.

[link]

Attól, hogy ide beteszed a gportal-os cuccodat, a notepad++ használatát és a weblapfejlesztést nem fogod elsajátítani.

Én személy szerint ezeket a gportal-os és egyéb kókálmányokat még honlapoknak sem szoktam nevezni.

2011. márc. 31. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!