Hogyan kell keszelni a notepad++ v5.87-et?
Mindig megdöbbent az ha ilyen buta kérdéseket olvasok de azért megpróbálom leírni részletesen.
-1.lépés :Elindítod az alkalmazást
Ezt a legkönnyebben az egér segítségével teheted meg.Az egér általában ott van valahol a számítógép asztalodon és az aljából vagy piros fény jön ki vagy pedig egy rohadt nagy golyó van benne, A teteje kissé ívelt és van az elején két gomb és egy görgethető kis kerék.
Az elindítás pedig úgy lehetséges hogy elkezded ezt az egérnek nevezett csodamasinát a mozgatni addig amíg a kurzor ( ami így néz ki : [link] a notepad++ parancsikonja fölé nem ér.
Amikor ez megtörtént egymás után kettőt (kb 0.5mp különbséggel).
Ezután a számítógéped (remélem nem kell leírnom hogy mi az ) elkezdi megnyitni az alkalmazást.
Körülbelül 2 mp alatt betölt (ha kicsit több lenne akkor se kell pánikba esni )
Ha betölt az alkalmazás akkor elkezdheted nyomogatni a billentyűket a billentyűzeten ( lehet hogy te még klaviatúrának szoktad hívni). Ez az ördögi szerkezet is a számítógépasztalodon található (jobb esetben) valahol az egér körül és vajas kenyér alakja van.
Ha esetleg elakadtál valahol szóljál és segítek szívesen :)
a másodiknak szól:1:Tudtom mi aza egér
2.Tudtom mi aza billentyű
És mit kell irni?én ezt nem értem
2. válaszoló, király vagy! Már rég röhögtem ilyen jót egy teljesen értelmes oktató jellegű hozzászóláson.
LOL
Klikkelek is a zöld kézre.
Kérdező:
"Hogyan tudnám beírni az oldaladhoz vmiot, például:hirt?"
Mondjuk így?
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" " [link]
<html xmlns=" [link]
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>oldalam</title>
</head>
<body>
az oldalamhoz vmiot! például:hirt
</body>
</html>
Weblapkészítéshez szükséges legalább ezek ismerete: HTML és CSS.
Ezek ismeretével csak statikus oldalt fogsz tudni készíteni.
Ha dinamikus oldalt szeretnél, akkor PHP, MySQL, JavaScript esetleg ASP, ActionScript, XML tanulmányozását is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!