FONTOS! Melyik honlapkészítő a legjobb?
Freeweb, eoldal, sokoldal, freeblog, stb...
Melyik a legjobb? Te melyiket használod?
Te magad vagy a legjobb, ha tudsz programozni. Nem kell az oldalad lehetőségeit a tervező progi lehetőségeire korlátoznod.
Kezd bele, 1 póbát megér megtanulni, és CSAK NYERHETSZ VELE. :):):):)
Az előttem levő megírta.
Ha érdekel, és eltudod kötelezni magad hogy saját ön szántadból tanulj, akkor simán megtanulhatod az alapokat, aztán jöhet a többi.
Például én azért kezdtem el tanulni webprogramozást, mert kb. két éve kellett egy honlapot készíteni egy játék csapatnak(ez most mindegy)
És persze, egy kezdő tapasztalatlan ember mit csinál? Beírtam a gugliba hogy honlapkészítés ingyen
Aztán valahogy ide találta erre az oldalra, és itt egy kicsit jobban informálodtam, majd elkészítettem mlap-on az első(nem annyira profi) weboldalamat.
Persze előre szép volt meg minden, de kezdtem hiányolni dolgokat amelyek más oldalakon megvolt...
És persze az a sok vélemény amelyek a kattogtatós oldalakról szólt, mint az mlap is.
Majd neki fogtam a HTML-nek, kostolgattam és egyszerűen megtetszett. Nem tudom miért, de megtetszett és azt akartam tanulni minden percben, kb. egy hónap alatt belejöttem annyira hogy 80 % át simán értettem, és tudtam használni.
Majd jött a CSS. Ezzel a két nyelvvel már lehetett elég profi statikus oldalakat készíteni(persze a Photoshop-ot már korábban tanultam és értettem).
Majd kezdtem érdeklődni azok után hogy, hogyan lehet egy szavazást, visszaszámlálót, LOGIN rendszert készíteni.
Neki fogtam a PHPnak, de túl nagy fába vágtam a fejszémet, és féluton abba hagytam, mert nem értettem...
Fél év múlva ismét nekivágtam de akkor már a JavaScript-nek. amit sokkal könnyebb volt megérteni..
És erre építeni a PHP tudást...
És láss csodát, néha még én is elgondolkozok azon, hogy saját magamat hogy tudtam rávenni ezekre hogy megtanuljam..
Tehát a lényeg ha már elmeséltem a fél életemet xD, csak akarat kell és mindent lehet..
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, ahogy már megírták, az mlap, eoldal honlapkészítő oldalak favatkát sem érnek.
Inkább regisztrálj az az okhost.eu ra egy tárhelyet és tedd fel a Joomla!-t, vagy más CMS rendszert.
Én a JOomla!-t ajánlom, mivel eddig ez jött be a legjobban, ez is hasonlit a honlap készítő oldalakhoz, de csak annyiban hogy programozás ismerete nélkül is tudsz fél profi oldalakat összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!