Mennyibe fog ez kerülni nekem?
Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni egy weboldalt, és le kell hozzá védetni DOMAIN nevet (.hu-s), plusz az oldalt feltölteni egy szerverre. Mennyibe kerül ez kb? ÉS a legfontosabb, hogy melyek a legjobb(legolcsóbb) helyek?2011. márc. 16. 17:57
1/7 anonim válasza:
Hát konkrétan a domain+szerver kb olyan 8000 Ft.Én itt néztem: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz azt hiszem jó is lesz nekem :)
2011. márc. 16. 20:27
3/7 anonim válasza:
3000 egy évre domain-nel. és korrekt adminok vannak.
4/7 anonim válasza:
3000 egy évre domain-nel. és korrekt adminok vannak.
a 8000-es, amit elozo linkelt, 5 megas a mysql. én tuti nem férnék el azon, viszont az én linkemen meg a tarhely 200mega (amit sztem nehez atlépni 0 kodbol irt oldallal).
5/7 A kérdező kommentje:
Kösz, a tiéd tán még jobb is lesz nekem..
még várok lehetőségeke.
2011. márc. 17. 13:56
6/7 anonim válasza:
5000 Ft-ért is ki tudom hozni neked, van viszonteladói tárhelyem egy külföldi szolgáltatónál, így a tárhely, amely "korlátlan" tárkapacitású csak 2000 Ft lenne egy évre.
7/7 anonim válasza:
Ettől olcsóbbat nem nagyon kapsz, nem értem miből gondoltad, hogy filléres dolog. Egy normális weblap sokszázezres tétel, amit összegányolsz magadnak, annak teljesen jó ingyenes tárhely meg domainnév is.
Egy szárrágó csóró fillérbszó szerencsétlennek fognak érte tartani, de ugye ezzel sem tévednek sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!