Van valamilyen program ami segítségével ki lehet kerülni a seria szám beírását?
Tisztelt Kérdező!
Az IP címét bemértük, rövidesen érkezünk megtekinteni a kérdéses letöltött állományokat.
Üdvözlettel: Országos Rendőr Főkapitányság
"
Tisztelt Kérdező!
Az IP címét bemértük, rövidesen érkezünk megtekinteni a kérdéses letöltött állományokat.
Üdvözlettel: Országos Rendőr Főkapitányság
"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ezen besírtam, vagy 5 percig röhögtem xDD ilyen nincs! Egyrészt, mivel van aki sokkal nagyobb kárt okoz, ilyenek az elvetemünmk hackerek, akik mindent feltörnek és szétszednek ("én nem ismerek ilyet ^^) Másrészt meg, ha tényleg, amit kétlek, akkor inkább a torrent oldalakat kéne bezárni... Mi van nCore-t nem tudjátok bezárni? nem találjátok a szervergépet? xD ez van.
Harmadrészt, nem kéne ilyenekkel szivatni szegényt, mert még a végén valami nagyobb bajt csinál! Nem jó tréfa az ilyen.
Negyedrészt.: Hivatalos személynek kiadni magad BŰNCSELEKMÉNY!!!!!!!
Ötödrészt, (most jutott eszembe) egy épeszű rendőr nem írja ki, hogy most fogok menni ", rövidesen érkezünk megtekinteni" mivel akkor elmenekülhet.. Szóval ez tobb helyen is el van rontva...
xD
Természetesen poén :D És be is jött, mert mindenki jót nevetett :D
Amúgy nCore meghívóm van eladó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!