Milyen "betűadagot" kell választanom, hogy normális betűket írjon?
Üdv!
Itt ez a kép: [link]
A weblapomon Emailt lehet küldeni, de egyes betűket úgy jelenít meg a kapott Emailben, ahogy az fönt látható.
Az egész Email küldő rendszer (egy php fájl) egy Flash fájlba van beleépítve. Gondolom a Flash fájlban és a PHP fájlban is meg kel változtatnom a "betűadagot". Pl.: ilyenek vannak, hogy: "Latin Extended A"....stb, a PHP fájlban meg valahol ott ehet a megoldás, hogy "charset=..."
Sokat próbáltam, eddig 1 sem volt jó, ezért lehet, hogy más a megoldás.
Remélem valaki ért ehhez és tud segíteni!
Előre is köszönöm!
Szerkesztetted valamelyik fájlját is?
Lehet hogy az a gond, amikor elmented a FORMÁTUM is UTF-8 legyen.
Szóval azt szerintem karakterkészletnek mondják. Kérlek legközelebb legyél igényes, és használj szép (akár idegen) kifejezéseket is.
Nézted már fájlszinten a karakterkódolást? (NotePad++ pl. ezt is tudja állítani)
Én ehhez nem értek, és tényleg kellene a segítség. Aki eddig segített mutatta, hogy ki kell jelölni a szövegdobozt a flash fájlban, és ott embed gomb, majd választani kell a karakterek közül. Ilyenek vannak, hogy Latin extended A....
De eddig 1ik sem volt jó....
Sikerült minden!!!!
Megoldás: a php fájlban charset= utf-8
Még1x köszönök mindent!
Sajnos nem tudtam, hogy hova is kell beírni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!