Weboldal címében lehet felkiáltójel? Tehát pl. www.bajnok! .hu
Nem tudom...:)
Köszönöm!
amúgy nem lehet...vannak domain konfirmálási szabályok...ami tiltja az ilyen karaktereket.....
olvasd el.
pont? domainben? okos.
ugye a subdomain nem mond nked semmit?
Akkor tisztázzuk a dolgokat.
Vegyük a www.gyakorikerdesek.hu domaint.
A www a subdomain
A gyakorikerdesek a domain maga
a hu a tld, azaz a top level domain.
Domainben a pont az egy elválasztó szerep.
Vannak egyedi végződések, mint például a co.hu, tehát az ize.co.hu esetében az ize a domain, a co.hu pedig a TLD.
Jelenleg bizonyos TLDk esetében lehet már ékezetes domaint is regisztrálni, pl a .hu esetében, tehát itt a-zig minden lehet benne, ékezetestük, és kötőjellel.
Mivel ebben dolgozom már 5 éve, így merem állítani: a kolléga állítása miszerint pont nem lehet a domainben, csak subdomainben, helyes.
Köszönöm a válaszokat!
Az egyik kérdezőnek válaszolnám, hogy egy webáruházat szeretnék nyitni, kereskedő vagyok nem pedig informatikus. Nem játszadozni akarok az interneten meg hülyeségeket irka-firkálni, hanem pénzt keresni. Nem az én dolgom ismerni ezeket a szabályokat arra van a rendszergazda ha jól tudom. Ha mindenki értene mindenhez annak nem lenne jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!