PhP-Fusion-t felraktam a weblapomra, de az 'ő' betüt egy kérdőjellel (? ) írja. Mit csináljak?
amúgy megnéztem egy default (magyar) változatot...
UTF-8ban van, szóval azzal nem kell törődni...
de a két sor, amit írtam az fontos!
Most Komodo IDE-t használok. Jópofa. Pl. css-ben, ha egérrel rámegyek egy színkódra és a CTRL-t lenyomva tartom, akkor megjeleníti. Nekem az ilyen apróság bejön.
A phpDesigner-nél nem emlékszem, hogy volt-e ilyen, de ott meg az tetszett, hogy ha projectet csináltam, akkor pl. figyelte, hogy milyen ID-kat adok CSS-ben és a HTML szerkesztésnél feldobta ajánlatként, akkor a változóneveket PHP-ban (nem kellet pl beírnom a $ezzelnovelemertfontos -t ha már egyszer megadtam valahol:D). SVN problémám adódott és ezért tértem át Komodo-ra...
Felraktam tesztelés miatt, hogy segíthessek:
"ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP árvíztűrő tükörfúrógép"
ezzel teszteltem
Üzenőfalon jól jelenik meg?
És ha Cikkben rakod fel akkor?
Semmit(!) nem változtattam meg és működött.
Telepítés:
1. letöltöttem: [link]
2. a "files" könyvtár tartalmát feltöttem
x. ezt nem csináltam meg, de neked lehet kell:
Az alábbi fájloknak és mappáknak kell 777-es attribútumokkalrendelkezniük:
administration/db_backups
forum/attachments
images
images/articles
images/avatars
images/news
images/news_cats
images/photoalbum
images/photoalbum/submissions
images/imagelist.js
3. a phpmyadmin-ban létrehoztam egy adatbázist, aminek az illesztése utf8_hungarian_ci
4. elindítottam a valami.hu/setup.php-t
5. kiválasztottam a magyar nyelvet
6. beírtam amiket kell (mysql elérések stb... admin cuccok)
7. és kész
Annyi, hogy majd telepítés után a setup.php törölni kell és a config.php attribútumát 644-re kell állítani
Nekem tökéletesen ment sorbeírás nélkül is. Bár a sorokat egy programozói fórumon néztem, ahol dettó ez volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!