Jujubas kérdése:
Hogy lehet keresést a weblapomra tenni?
Figyelt kérdés
Van egy weblapom és bútorok képei is vannak rajta. Azt szeretném hogyha lenne egy kis mező ahová beírja a honlapot néző ember a bútor nevét és az kiadja az adott képet. Meglehet ezt oldani?2011. szept. 26. 16:26
1/5 sas15 válasza:
természetesen meg
írd meg privibe hogy mennyid van rá
2/5 A kérdező kommentje:
Kössz, de vannak még rendes emberek akik ingyen is leírják hogy hogykell.)
2011. szept. 26. 19:22
3/5 anonim válasza:
ehhez 1 egész kódsorozatot kell írni.. és nagy szerencséd van ha ingyen megcsinálják hisz ezért nekik máshol fizetnek...!
4/5 anonim válasza:
sas15 válasza:
Engem is érdekelne, hogy mennyiért írnál meg egy ilyet? Mondjuk sajnos nekem semmi pénzem nincs rá mert lakcímnélküli vagyok de akinek a lakhatás fejében csinálom a weblapját az kérne egy ilyet de én ezt nem tudom megcsinálni. De elmondom neki hátha kifizeti.
Köszi
5/5 sas15 válasza:
11:29
attól függ
milyen eddig az oldal mennyit kell vele bajlódni
de a suli miatt nem nagyon lenne időm ezért sokat késne az ügy tehát ezzel is olcsóbb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!