Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy spambot folyton teleszemet...

Egy spambot folyton teleszemeteli a vendégkönyvem a weboldalamon. IP címét tudom, hogyan tilthatnám le a hozzáférését?

Figyelt kérdés
Captcha van (3 félét kipróbáltam már, matematikai, sima számos és szöveges) de folyton jön az idióta szöveg. Joomlát használok. Nem értem hogyan írja be az ellenőrző kódot, de gondolom ezek is fejlődnek, nem olyan olvashatatlan a szöveg. Egy IP-ről jön az összes, szeretném kitiltani. A hosting cég ügyfélkapujában nem találtam logon és ftp biztonsági dolgokon kívül mást. Ötletek?
2011. febr. 21. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
$_SERVER ["REMOTE_ADDR"]
2011. febr. 21. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
ezt hová adjam hozzá? ehhez nem kell valami if utasítást is írni? Csak nem vagyok egy php programozó, ezért valami egyszerű kellene.
2011. febr. 21. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
.htaccess deny from?
2011. febr. 21. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szvsz nem az a megoldás, hogy az IP címet tiltod, mert ezzel a probléma nem lesz megoldva. Készíts egy CHAPTCA-t és építsd be a vendégkönyvedbe! Másik megoldás, hogy csak regisztráltak tudjanak írni a vendégkönyvbe, és a regisztrációs oldalon használj CHAPTCA-t!
2011. febr. 21. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, csak azt nem írtam, hogy milyen CAPTCHA-T. Kép alapú legyen, és vmilyen kérdés álljon benne, amire válaszolni kell.

Az egyszerű CAPTCHA-kat nagyon könnyű kijátszani.

2011. febr. 21. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!