Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell weblapot programozni?

Hogyan kell weblapot programozni?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit!

A problémám a következő... Szeretnék egy saját és önálló weblapot létrehozni magam és mások számára is. A domain és tárhely regisztrációval nem lennének problémáim, de a következővel igen: Weblap programozás. Az a helyzet, hogy én egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz és fogalmam sincs, hogy mi az a WEBLAP MOTOR és miből-hogyan áll fel egy weblap programozása. Konkrétan egy induló sportweboldalról lenne szó, és ez ügyben szeretnék segítséget kérni olyan emberektől akik értenek ehhez a dologhoz és ehhez a részhez egy weboldalnak. Nekem nem kell az, hogy profi legyen valaki, bőven elég ha valaki csak "otthoni" szinten ért ehhez a dologhoz és már csinált is ilyet. Ezt a weboldalt már nagyon régen szeretném létrehozni, de sajnos ennél a résznél mindig elakadok. Böngészgettem az internetet és 70 ezer forint alatt alig találtam ezzel foglalkozó cégeket, vagy magánembereket. Ezzel a kérdéssel és egyben kéréssel fordulok most mindenkihez, aki tud kérem segítsen! Előre is köszönöm szépen mindenkinek aki ír!

2011. febr. 14. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

2. válaszoló, itt az emailem :

razerka@citromail.hu

2011. febr. 14. 21:00
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

kétkattos. Aki végignyomkodja a továbbokon, kap egy csokit? Vagy ezért elkérnétek bárkitől is 70000-et, hogy úgy érezze, mintha törődnétek vele? :) :)

2011. febr. 14. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
én msnen tudok segíteni ha gondolod. csak írd ide be a címet... enyémet nem akarom kiírni :)
2011. febr. 14. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
ja és még valami... azért kaptad ezt a sok sok kommentet... mert írtad h 70k-t nem adsz ki érte és remélik, hogy mondjuk 10ezret igen. ;) nem éri meg hidd el :D
2011. febr. 14. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
3 -4 ezerért megcsinálom, teljesen úgy ahogy te szeretnéd, emailem ott van fent :)
2011. febr. 14. 21:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Fantasztikus!!!! Azonnal írom az e-mailt! :))))
2011. febr. 14. 21:16
 17/20 A kérdező kommentje:

szia /2.válaszoló/!

tegnap megkaptad az e-mailt amit küldtem?

2011. febr. 15. 08:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Ebből lesz a teljesen igénytelen munka. Kiadsz 5 ezret egy olyan oldalra amivel semmit nem fogsz elérni. Komolyabb körökben rá se néznek egy ingyenes weboldalra. (Mert az 5 ezer forintos weblap ugyan olyan mint az ingyenes)
2011. febr. 15. 20:32
 19/20 A kérdező kommentje:
A kérdés jelen pillanatban az, hogy tud-e valaki segíteni nekem ebben vagy sem? Az pedig, hogy hogyan fog kinézni nem a pénzen múlik.
2011. febr. 16. 09:36
 20/20 A kérdező kommentje:

Üdvözletem újra mindenkinek!

Ezt a kérdést még Februárban írtam fel erre az oldalra, de a problémám még mindig ez. :( Sajnos nem jutottam előrébb ebben a dologban, így nagyon örülnék ha OLYAN EMBEREK ÍRNÁNAK AKIK VALÓBAN TUDNÁNAK NEKEM SEGÍTENI! Nem poénkodásból kérek segítséget, a szóban forgó weboldal számomra nagyon fontos lenne! Kérem aki tud weblapot programozni értesítsen! Elérhetőségem: chris.creamers@gmail.com (Ez MSN cím is egyben)

2011. márc. 27. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!