Mirtill13 kérdése:
Az eoldal.hu-n szerkesztett weboldalam miért nem jelenik meg a google-ban mikor egy másik meg igen?
Figyelt kérdés
Nem rég csináltam egy oldalt aminek a címe fogszabalyozo.eoldal.hu és mikor a google-keresőbe beírom,hogy fogszabalyzo.eoldal nem adja ki a másikat amit nem én csináltam meg igen ez miért van?2011. febr. 12. 13:56
1/4 anonim válasza:
Az ilyen ingyenes oldalak indexelését nem sürgeti a google, lehet be se kerül
2/4 anonim válasza:
Lehet, hülyeséget írok, de azért, hogy az első talán 10-ben benne legyen, fizetni kell. Nem nagy összeg, asszem 30ezer. Lehet, hogy a 10. oldalon már ott vagy, csak azt már nem nézted meg...
3/4 Col válasza:
@Utolsó: Fizetni nem kell! A keresőoptimalizálásért lehet fizetni de nem az nem 30E..
@Kérdező: Az oldal be fog kerülni, de lehet hogy csak hónapok múlva (Az is lehet, hogy soha). Amit tehetsz, hogy más oldalakon elhelyezed az oldalad linkjét, így hamarabb megtalálják majd a google robotjai.
4/4 anonim válasza:
FIZETNI NEM KELL!:D
Ez az oldalam: [link]
Ha beírod a google-be hogy csajos oldal, vagy h csak neked szól, kidobja az elsők között, úgy hogy egy forintot nem fizettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!