Hogyan lehet (PHP-ban, vagy alap MySQL parancsal) beilleszteni a regisztráció dátumát?
Figyelt kérdés
Sok angol oldalt átnéztem, de jó megoldást nem kaptam :(PHP-ban kellene, de ha van valami megoldás phpMyadminban erre, akkor az is szupertökéletes lenne :)Ilyen formában kellene beilleszteni: pl: 2011.02.052011. febr. 4. 14:21
11/15 anonim válasza:
Előző, te honnan a fenéből tudod, hogy milyen oldalt csinál a kérdező? Lehet, hogy az óra:perc:másodpercet egy külön mezőben tárolja? Ez csak egy tanács volt, magamból indultam ki, az elején ódzkodtam a timestamp használatától, szívtam is vele.
13/15 anonim válasza:
Innen:
"Ilyen formában kellene beilleszteni: pl: 2011.02.05"
:)
14/15 anonim válasza:
Amúgy nem kell felkapni a vizet, nem kötekedni akartam én sem, de gondolom te sem... És igazad van a timestamp nagyon jó megoldás sok helyen, de ha a kérdezőt csak a dátum érdekli, a pontos idő pedig kevésbé, akkor nem sok értelme van azt használni. Persze később, ha fejleszti az oldalt áttérhet arra, de itt csak a dátumról volt szó... :)
15/15 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek már, akkora áldás sose ér hogy egymillió felhasználóm legyen, és az óra:perc meg szükségtelen regisztrációnál. Azért köszönöm hogy mindenki a legjobb választ akarja adni, de mint már irtam megkaptam :)
2011. febr. 8. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!