Hogyan hozhatok létre a Blogspot-on önálló oldallistát?
Figyelt kérdés
Addig meg van, hogy rámegyek a 'Modul hozzáadására' és kiválasztom azt, hogy 'Oldalak'. Kijön egy alap oldal, a Főoldal, amit áttudok nevezni, de ennél többet nem tudok létrehozni. Itt van egy kép is( [link] ), hogyan látom én, mert lehet, hogy nekem rosszul tölt be, de lehet, hogy csak én vagyok olyan béna, hogy nem tudom megcsinálni...? :/ Tudtok nekem segíteni?2011. febr. 1. 15:33
1/4 anonim válasza:
Remélem jól sejtem, hogy mit szeretnél kérdezni, ugyanis nem szeretnélek összezavarni.
Teljesen rossz helyen tapogatózol. Új oldalt úgy kell létrehozni, hogy a főoldalon rákattintasz, az ÚJ BEJEGYZÉS, OLDALAK SZERKESZTÉSE, ÚJ OLDAL címekre. Megadod az oldal címét, és rákattintasz oda, hogy OLDAL KÖZZÉTÉTELE.
Először három lehetőséget fog felmutatni, hogy hol legyen elhelyezve az új oldal a blogodban, javaslom, válaszd a másodikat.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Juj, köszönömköszönömköszönöm! *-* Azt hittem már senki sem válaszol és nekem nagyon fontos volt, hogy tudjam. Köszi szépen mégegyszer! :)
2011. febr. 9. 15:15
3/4 anonim válasza:
Sikerült?
Sokáig én is ott próbálkoztam, ahol te.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült! Nagyon köszönöm!
2011. ápr. 9. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!