Hol olvashatok róla, hogy hogy kell weblapot készíteni? Ha mindent ingyen csinálok, akkor mit hozhatok ki belőle? Ez pl. jó? :
Kezdésnek talán ez:
Ez is jó (angol, de sztem érthető)
de rákeresve a "html tutorial" és "html tags" szavakra, az első oldalak szinte összes találata jó.
HTML-el statikus oldalakat tudsz létrehozni, amik mindig ugyanolyanok, bárki is nézi meg. De először ezt kell megtanulni.
Utána jöhet a php és a JavaScript. Ezekkel tudod "személyre szabni" a weblapodat, interaktívvá tenni. (Ezeket a html kódba kell beleépíteni, ezért kell előbb azt megtanulni)
Szerkesztő sokféle van, én jegyzettömb egy bővített változatát használom (Notepad++) Itt tényleg csak a nyers kódot látom, de nekem ez a módszer tetszik a legjobban. Vannak Word-höz hasonló szerkesztők is, az első, amire bukkantam: [link] de ezeket nem ismerem (nem használom)
Csak html és benne php használatával csináltam ezt az oldalt: [link] Bár még bőven fejlesztés alatt áll, de szerintem egy átlag embernek bőven megteszi (vállalatok azért százezreket nem adnának érte :) )
Ami meg még jó lehet: ha neten találsz valami jó dolgot, ami tetszik neked, nézd meg az oldal forrását, az adhat ötletet a megcsinálásához - de ne azt másold le. (php részét nem lehet megnézni, azt már átalakítva küldi a szerver)
Ha bármikor kérdésed van, keress meg priviben. Akár a továbbhaladáskor is :)
Ami kimaradt:
Persze minden saját az oldalon, semmit nem költöttem rá. (Anyukámnak csináltam)
Az általad írt oldalt nem ismertem, íyg nem tudok róla véleményt írni.
Nekem ez az oldal segített hogy ingyen weblapot készítsek, és felrakjam a netre.
Nem túl részletes de a linkek hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!