Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lehet ingyen weboldalt csinálni?

Lehet ingyen weboldalt csinálni?

Figyelt kérdés
Mármint olyat amit nem honlapkészítővel csinálsz, hanem anélkül. És ha nem akkor kb. mennyibe kerülne?
2011. szept. 1. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
vannak ingyenes tárhelyek és domain nevek ha arra gondolsz.
2011. szept. 1. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Lehet!

Tanulj HTML-t CSS-t, és kész egy alap statikus oldal.

Még hozzácsapsz kis PHP-t MySQL-t, és "profi" dinamikus oldalad van.

G.

2011. szept. 1. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
jegyzettömbbel , nézz utána
2011. szept. 1. 20:19
 4/9 anonim válasza:

Persze-persze! :) Írok néhányat:

lapunk.hu

mindenkilapja.hu

eoldal.hu

És még rengeteget találsz a neten. Nekem az ilyen sablonos oldal készítők közül a neobase.hu a második kedvenc, de ezt nem ajánlom kezdőknek, mivel ahhoz elég bonyolult. Akik jártasak az ilyenekben, azoknak szívesen ajánlom. (az első kedvencem az a Gportal, de az egy emelt díjas SMS árába kerül)

Én személy szerint viszont utálom a sablonos oldal készítőket, én a magam módján, egyedi kinézetű HTML oldalakat készítek.

Ha esetleg valami segítséget szeretnél kapni, hogy mit hogyan, akkor írj az e-mail címemre: lunamagica@freemail.hu

2011. szept. 1. 20:22
 5/9 anonim válasza:
Ja bocsi, nem vettem észre, hogy honlap készítő nélkülit akarsz xD Igazából abban is tudok segíteni, ha gondolod beszéljünk MSN-en, csak írj az előzőekben írt e-mail címre. Nagyon egyszerű technikám van, semmi bonyolult
2011. szept. 1. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:

van Microsoft Frontpage

és Adobe Dreamweaver

2011. szept. 1. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha érdekelne, egyébként olcsón statikus oldalakat készítek.

Nem (sablonos) weblapkészítő programmal. (notepad++)

G.

2011. szept. 2. 15:05
 8/9 anonim válasza:
www.wix.com én jelenleg ezt használom,és szerintem nagyon szép oldalt lehet vele csinálni. :) ügyes dolgokat lehet vele összehozni,és ráadásul ingyenes.
2011. okt. 31. 19:35
 9/9 anonim válasza:
wordpress.com 000webhost.com ezek jók
2012. márc. 31. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!