Miért csinálja ezt a clearbox 3?
Figyelt kérdés
Ha egy galériát csinálok, akkor amikor megnyitom elsőre nem jelenik meg a clearbox ablak, hanem egy új lapon megnyitja a képet. De ha újból rákattintok akkor már behozza az ablakot és lehet lapozni is a képek között. Hogy lehetne megcsinálni, hogy rendesen, egyből megjelenítse az ablakot?2011. febr. 1. 06:46
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy ha nem galériát csinálok, tehát simán ennyit írok, hogy: rel="clearbox", akkor megnyitja elsőre rendesen a képet.
2011. febr. 1. 06:51
2/4 A kérdező kommentje:
Újrakezdtem az egészet, és most jó, elnézést, hogy egyből írtam ide, de nagyon meglepődtem, hogy miért nem jó, de most hohy előről kezdtem, így már teljesen jó, elnézést mindenkitől.
2011. febr. 1. 07:09
3/4 anonim válasza:
Elő szokott fordulni ezeknél a *boxoknál, hogy ha nem tölti be teljesen az oldalt, akkor csak simán linkként működik a kép.
4/4 anonim válasza:
Például: [link]
Próbáld ki úgy, hogy kattintasz mielőtt betölt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!