Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Google találatokban miért...

Google találatokban miért kerültem hátrébb?

Figyelt kérdés
Honlapom egyszer már az első oldalon megjelent, de most nagyon hátrébb csúszott. Miért lehet ez?
2011. jan. 19. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Kevés link mutat az oldaladra

2. vannak új, jobb oldalak

3. csaltál a SEO-val, minden félreütést, kamu szöveget beírtál a meta tag-be

2011. jan. 19. 11:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Az mit jelent, hogy csaltam a SEO-val? Ez tűnik a legvalószínűbbnek. :)

Használtam mate tag generálót és ott az oldal leírásánál én kulcsszavakat soroltam fel. Ez már csalásnak számít? Lehet, hogy sok neki?

2011. jan. 19. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:
A metatag generáló nem csalás :) Az, hogy kulcsszavakat írsz értelmes mondatok helyett a leírásba, nem tudom, hogy csalásnak számít-e. Szerintem nem kéne. De mindenesetre írd át értelmes szöveggé :).
2011. jan. 20. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak szerintem amik a meta tagben vannak, azoknak a szavaknak kielégítő mennyiségben elő kellene fordulniuk a szövegekben is.
2011. jan. 21. 00:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok kifelé mutató linkeket helyeztél el az oldaladon pl. olyanokat amelyeknek PR-je alacsonyabb mint a Te oldaladnak. (egy pár link még nem a világ) Megszünt, nem elérhető oldalra mutató linkek. Sok frame-s beillesztés. Mint említve volt olyan meta tag-ben elhelyezett szavakat használsz amik nem fordulnak elő az oldalon, vagy túl sűrűn az előfordulás. Persze van olyan eset is ahol a friss oldal 1-2 hétre előre kerül, majd a googli tovább értékeli a tartalmat és a "valós" helyére beteszi. Azért a témában a konkurenciát se feledjük! Nézd meg a konkurencia oldalát, hátha megtalálod miben jobb mint a Te oldalad. De minden esetre szerezzél az oldaladra mutató linket, úgy hogy Neked ne kelljen kifelé linket adnod. pl.: az oldalad témájához kapcsolódó gyűjtőoldalra beregisztrálsz.
2011. jan. 24. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos tippeket. Most megint előrébb kerültem. Tettem fel még több cikket a honlapom témájával kapcsolatban, lehet ez is segített.
2011. jan. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!