Mi az a hardverban? A gyakorikérdések.hu is ezt alkalmazza?
"a mac addresst at lehet irni, ugyhogy ennek nem lenne sok ertelme"
jó persze, mindent ki lehet játszani
Én egy informatikust kérdeztem meg: NEM LÉTEZIK HARDVERBAN!
Annál is inkább, mert ha létezne, akkor is erősen aggályos volna adatvédelmi szempontok alapján. Hiszen egy weblap leteheti a cookie-ját, eltárolhatja az IP címet, de ennyi.
Tehát bármilyen fórumon vagy chat-en csak az IP és a cookie alapján lehet tiltani valakit. No meg persze a felhasználónévvel. Tehát szélmalomharc helyett a legtisztább megoldás: dinamikus IP cím (szinte minden szolgáltató így adja ki az IP-ket) esetén: modem vagy router áramtalanít, pár perc múlva bekapcsol. A böngészőben az összes előzményt és cookie-t törlöd és tiszta vagy, regisztrálhatsz újra. És ez mégcsak nem is kijátszás, hiszen semmilyen törvény nem szabályozza, hogy egy emberhez csak egy darab "nick" tartozhat.
"A böngészőben az összes előzményt és cookie-t törlöd és tiszta vagy, regisztrálhatsz újra."
Nagyon remélem igazad van, mert hamarosan ismét törölni fognak. Az ez előző kérdésemben például megkérdeztem, hogy VV Anikó cigány-e, és ezt rasszista, sértő kérdésnek tekintették, és törölték! Gyakorikérdések bekaphatod a faszomat, mert újra regelni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!