Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi az a hardverban? A gyakorik...

Mi az a hardverban? A gyakorikérdések.hu is ezt alkalmazza?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 11:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"a mac addresst at lehet irni, ugyhogy ennek nem lenne sok ertelme"

jó persze, mindent ki lehet játszani

2011. jan. 13. 16:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Én egy informatikust kérdeztem meg: NEM LÉTEZIK HARDVERBAN!

Annál is inkább, mert ha létezne, akkor is erősen aggályos volna adatvédelmi szempontok alapján. Hiszen egy weblap leteheti a cookie-ját, eltárolhatja az IP címet, de ennyi.

Tehát bármilyen fórumon vagy chat-en csak az IP és a cookie alapján lehet tiltani valakit. No meg persze a felhasználónévvel. Tehát szélmalomharc helyett a legtisztább megoldás: dinamikus IP cím (szinte minden szolgáltató így adja ki az IP-ket) esetén: modem vagy router áramtalanít, pár perc múlva bekapcsol. A böngészőben az összes előzményt és cookie-t törlöd és tiszta vagy, regisztrálhatsz újra. És ez mégcsak nem is kijátszás, hiszen semmilyen törvény nem szabályozza, hogy egy emberhez csak egy darab "nick" tartozhat.

2011. jan. 28. 08:27
 13/17 A kérdező kommentje:

"A böngészőben az összes előzményt és cookie-t törlöd és tiszta vagy, regisztrálhatsz újra."

Nagyon remélem igazad van, mert hamarosan ismét törölni fognak. Az ez előző kérdésemben például megkérdeztem, hogy VV Anikó cigány-e, és ezt rasszista, sértő kérdésnek tekintették, és törölték! Gyakorikérdések bekaphatod a faszomat, mert újra regelni fogok.

2011. jan. 28. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:
08:27 vagyok. Az IP címed megújításáról se feledkezz meg! Nélküle nem ér semmit az egész.
2011. jan. 28. 12:24
 15/17 A kérdező kommentje:
IP címet hogy lehet megújítani? kihúzom és visszadugom a routert, az elég?
2011. jan. 28. 16:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a routert vagy modemet áramtalanítod és újbóli bejelentkezésre sarkallod. Ekkor új IP címet oszt ki a rendszer. (Általában)
2011. jan. 28. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha kábelneted van, akkor pl tuti nem. :)
2011. jan. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!