Mennyire nyűgös magyar domain nevet regisztráltatni?
Tudom, Magyarországon minden ügy 10x lassabban halad, és 20x annyi papírmunka. Azt hallottam, hogy a domain regisztráció is hasonló huzavona.
Szóval, mire számítsak, ha .hu végződést szeretnék?
Köszönöm
felkeresel egy domain regisztrator oldalt (www.domain.hu). kivalasztod a kivant cimet, kitoltod a domain igénylo lapot, alairatod 2 tanuval, személyiszamokat beirod. elkuldod, akar emailban beszkennelve, akar postan. 14 napig meg lesz hirdetve a domain (ne kérdezd miért, nem tudom), a maradék ido (1-2 nap) adminisztracio a domain regisztratornak, majd jon a mail, h minden szuper.
.com-nal meg beirod egy input mezobe mi kell, pislox 2-őt és jon a mail, h minden szuper.
jah persze az elso lépés, h gyujtesz 2500 ft-ot vhogyan és atutalod a regisztratornak.
Rendben, akkor ez felejtős! Köszönöm a válaszod!
Igen, azt tudom, hogy a GoDaddy-n egy kávészünet alatt megvan minden.
.hu domain-nál van 2hetes várólista, aminek túl sok értelme nincs.
De fogod magad, [link] itt keresel egy regisztrátort, felveszed velük a kapcsolatot, általában 3-4 k-t fizetsz a domainért és 2 hét után használhatod is.
Azért lesz 2 hétig csak "kihírdetve" az igénylés ténye, hogy ha valakinek előjoga (prioritás) van a név használatára, vagy sérelmezné a név bejegyzését az időben jelezhesse ezt.
Ilyenkor jöhet a neheze: bekérés -> békítés -> bíróság -> bérgyilkos... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!