Ha ultraweben regisztráltam, akkor nem lehetne hogyha valaki beüti a webcimem akkor egyből átugorjon az index. Phpre? Webcim. Uw.hu -> webcim. Uw.hu/index. Php
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 10:08
1/8 anonim válasza:
Valahol az admin felületen van egy beállítás, hogy index.html, vagy .php az alapértelmezett nyitólap...
Legalábbis jó 5-6 éve még volt.
2/8 A kérdező kommentje:
igen az megvan...
de pl weboldalam.uw.hu -n van reklám
és a weboldalam.uw.hu/index.php- n nincs :D
és azt szeretném hogy automatikusan a weboldalam.uw.hu ról átirányítsa az indexre
2010. dec. 29. 10:26
3/8 anonim válasza:
Azért kapod ingyen a tárhelyet, hogy a felső reklámcsíkot az oldalad látogatói megsasolják. Megoldható, hogy ez a reklámcsík ne látszódjon (vagyis az oldalad töltse be egyből), de akkor megszeged az ultraweb felhasználási feltételeit, ahol ezt bizony kikötik. És ezért viszont felszólítás nélkül törölni fogják az oldalad.
4/8 A kérdező kommentje:
az engem nemérdekel csak az hogy az indexet töltse be egyből.
2010. dec. 29. 11:11
5/8 anonim válasza:
A felső reklámcsík eltávolításáért fizetned kell.
6/8 A kérdező kommentje:
én már eltávolítottam az index.php-ban fizetés nélkül, de valaki azt mondja már meg hogyha valaki begépeli az enwebcimem.uw.hu-t akkor átirányítsa az enwebcimem.uw.hu/index.php-ra
2010. dec. 29. 11:21
7/8 anonim válasza:
Hát azt be lehet állitani a Tárhely módulban ott hogy Könyvtár index beállítása, de ha PHPFusiont vagy e107et használsz, akkor nem fog müködni, mert ott a news.php számit a főoldalnak, az index.php ÜRES, ebben az esetben kell készits egy index.html-t, amelyben legyen egy link, arra az oldira, ahol van a tartalom és azt feltöltöd FTP-n, és akkkor ott a Könyvtár index beállításánál index.html-re kell állitsad. Ha nem érthető, szólj bátran és belemegyek a részletekbe:D
8/8 anonim válasza:
A kezdőlapnak szánt fájlodat átnevezed valamivé, csak ne index legyen. Legyen mondjuk kezdolap.html
Ezután létrehozol egy index.php nevű fájlt amibe beírod a következőt:
<?php
header("Location: [link]
?>
És kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!