Ha több formom van egy oldalon (fieldset-ekbe csoportosítva) hogyan tudom egyszerre elküldeni az összes form adatait?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 21:47
1/5 anonim válasza:
- a fieldset egy formon belül csoportosít, nem formokat.
- ha egyszerre akarod elküldeni minek több form? felesleges bonyolítás.
2/5 A kérdező kommentje:
a design miatt több form-mal lett megoldva, már bánom.
2010. dec. 28. 23:54
3/5 anonim válasza:
Nem értem ennek mi köze a design-hoz. Attól, hogy egy formod van, úgy rendezed kinézetre ahogy tetszik nem kell új formot kezdeni.
Ahhoz, hogy több formot küldj el egyszerre, minden form onsubmit eseményére meg kell hívnod egy js függvényt ami az összes többi form adatait kiszedi és elmenti az elküldött form pl egy hidden inputjába. Ez elég ronda megoldás:) és kb lesz*pod magad, mire a szerver oldali feldolgozást megírod hozzá.
4/5 anonim válasza:
Én is egyetértek az előzővel. Ha egy oldalon több form van, és mindet el is kell(!) küldeni egyszerre, akkor ajánlanám, hogy csinálj 1db formot az összes formból az oldalon és 1 submit-ot. Mi értelme van több különböző formnak, ha mindet muszáj elküldeni? Nem találom logikusnak.
5/5 A kérdező kommentje:
jé, tényleg! kösz.
közben rájöttem, hogy hülyeséget hittem :)
2010. dec. 29. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!