Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem működik ez a vendégk...

Miért nem működik ez a vendégkönyv?

Figyelt kérdés

Üdv!

Itt van ez a vendégkönyv: [link]

Egy sima PHP scriptes oldalról szedtem le, de ha írok vmi példát, nem küldi el, nem jelenik meg, miért?

+Egy ehhez kapcsolódó kérdés: Ha azt írják ilyesmi letöltött scriptek telepítésénél, hogy ftp-n keresztül töltsem fel a scriptet, és van pl. 5 fájlom, amiben vannak képek, txt fájl, css fájl, php fájl...akkor azt úgy kell feltölteni, hogy mind1iket egyesével feltöltöm, és a lényeg az, hogy egymás mellett legyenek a fájlok? Vagy hogyan?

Ezt a részét sajnos nem értem a dolognak....

Előre is köszönöm!

2010. dec. 25. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ártana a kód, honnan szedted le, hogy tetted fel.

Biztosan adtak hozzá valami használati útmutatót (pl. Readme.txt), azt olvasd el.

Másik: Csak simán feltöltöd (egymás mellett legyenek)

2010. dec. 25. 20:35
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt szedtem le, és a telepítésnél csak azt írja, hogy:

1. töltsd fel ftp-n keresztül a scriptet

2. guestbook1_twm.txt-nek a CHMOD jogát állítsd 777-re, és már használható is a script

a chmod ugyanaz mint az attribútum nem?

egyébként minden stimmel sztem....:-(

2010. dec. 25. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a szkript valami szörnyűség, jó lenne egy másikat keresni, ha mindenképp ehhez ragaszkodsz átírtam pár dolgot, így legalább működik.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 25. 21:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, de sajnos a tiednél a betűk voltak rosszul írva....

De kipróbáltam egy másikat, ami jó.

2010. dec. 26. 12:09
 5/6 A kérdező kommentje:

A másik sem jó....egy sem jó ezek közül, de hátha tudsz segíteni.

Szóval megtaláltam a számomra legjobbat, feltöltöttem, és ezt találom feltöltés után:

[link]

Ezt úgy általánosságban kérdezném, hogy ilyenkor hogyan érem azt el, hogy alapból megjelenjen az üzenőfal+az összes fájl legyen egymás mellett a háttérben.

Ezzel a típussal most éppen az a gond, hogy nem küldi el az üzenetet, valószínűleg azért, mert a fájlok egymástól külön vannak, nem hatnak egymásra, amint a képen van.

Tudnál ebben segíteni?

Már vagy 10 fajtát kipróbáltam, és ez jónak tűnne mert 1xű, bár nagyon jó lenne, ha az üzenet részt fel lehetne nagyítani...

Erről a típusról van szó:

[link]

Nagyon jó lenne, ha működne is...

Előre is köszi!

2010. dec. 26. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Ment mail....
2010. dec. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!